Лайм

Українські зірки в День святого Миколая зробили фанам музичний подарунок: відео

Артисти записали колядку "Нова радість стала"

Щорічно перед новорічними святами Олександр Пономарьов разом зі своїми колегами переспівують відомі колядки. У 2020 році зірки виконали пісню "Нова радість стала", і презентували її раніше, ніж звичайно, а саме - в День святого Миколая.

У записі святкової композиції взяли участь співачки Тіна Кароль та Ірина Білик, лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка, Михайло Хома, відомий як DZIDZIO, співак Alekseev (Микита Алексєєв) та Олександр Пономарьов. Відео з'явилося на YouTube-каналі автора проекту.

"Зі святом всіх святого Миколая! Щастя, здоров‘я до кожної хати! Наш подарунок вам!", - написав Пономарьов у своєму мікроблозі.

Українці оцінили привітання артистів і подякували їм за святковий настрій. "Душевне, тепле, чудове виконання вами колядки відкрило низку новорічних та Різдвяних свят", "Відразу настрій святковий, дякую", "Мурашки, дякую за подарунок до Дня святого Миколая", "Це краще, що я сьогодні чув", - пишуть користувачі під відео.

Фото: instagram.com/ponomaryovoleksandr

Це вже четверта колядка, яку Пономарьов записує в своїй студії звукозапису "З ранку до ночі". Минулого року співак разом з Олегом Винником переспівав знамениту пісню "Добрий вечір тобі, пане господарю!". Чоловічий дует розбавила бек-вокалістка Винника Таїсія, більш відома під сценічним ім'ям Таюне.

  • Раніше українські зірки взяли участь в зйомках соціального проекту на підтримку бездомних тварин #takeapetua. Вони сфотографувалися з котиками та собачками з притулку, закликаючи українців взяти в свої сім'ї цих чарівних малят.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита