Лайм

На "Супер Топ-моделі по-українськи" обрали переможницю: головне про фінал шоу

Тепер глядачі дізналися, кому з дівчат вдалося повернутися з тріумфом, а хто розпрощався з мрією

Близько 30 випробувань, десятки яскравих образів, робота з дев'ятьма запрошеними зірковими експертами, зйомка в трьох областях України - таким був шлях учасниць модельного реаліті-шоу "Супер Топ-моделі по-українськи" до заповітного фіналу. Увечері 21 грудня на Новому каналі відбувся завершальний випуск проекту, в якому перемогла Таня Брик.

Разом з моделлю з Миколаєва за перемогу у фіналі боролися Саша Литвин і Даша Майстренко. Дівчатам належало пройти яскраве дефіле в стилі шоу Victoria's Seсret під музичний супровід Макса Барських, фотосесію на літаючій люстрі та читання соціальних маніфестів.

Алла Костромічова та Таня Брик Фото: Новий канал

"Коли дівчата читали свої маніфести, я розуміла, що пишаюся ними, за них не соромно, - зазначила ведуча проекту Алла Костромочева. - Саша, Даша й Таня - дорослі й усвідомлені. Цей той випадок, коли ти вже ні за кого конкретно не вболіваєш, тому що незалежно від того, хто переможе, всі троє - гідні звання переможниці".

Як би добре не працювали всі три фіналістки, а визначити кращу з кращих все ж було необхідно. Хоча вибір був непростим, після тривалих роздумів і драматичної паузи Алла оголосила ім'я переможниці. Як підозрювали уважні глядачі, нею стала Таня Брик.

Даша Майстренко, Саша Литвин і Таня Брик Фото: Новий канал

Окрім звання "Супер топ-моделі по-українськи", модель отримала нагороду в 300 тисяч гривень, зйомку для обкладинки модного глянцевого журналу та річний запас вітамінного комплексу для підтримки краси та здоров'я.

"Якщо чесно, спочатку не вірила, що перемогла - думала, що сплю, і це мені сниться. Коли почали вітати, я, звичайно, була в шоці, - розповіла пізніше Брик. - Навіть не дивлячись на те, що на проекті було дуже важко, під час фіналу у мене на очі наверталися сльози - не хотіла, щоб Суперсезон закінчувався".

Таня Брик Фото: Новий канал

Таня Брик та інші учасниці реаліті Фото: Новий канал

Втім, про подібне бажання раніше говорила не тільки Брик, адже сезон був неймовірним у всіх планах: як за видовищністю, так і за по посилом.

"Я дуже чекала на Суперсезон, оскільки це квінтесенція всіх наших пошуків, які тривали сім років. Дуже чекала зустрічі з дівчатами, які досягли висот з нашою допомогою. Хотіла подивитися, як вони виросли, - зазначила експерт і fashion-фотограф Соня Плакидюк. - Та й спостерігати за битвою найсильніших - найбільш видовищне, що може бути. Отже я дуже задоволена сезоном і тим, як розкрилися дівчата. Думаю, жодна з них не пошкодувала, що брала участь у сезоні All Stars".

  • Раніше в Україні завершилося й нашуміле реаліті-шоу "Холостячка", в якому актриса Ксенія Мішина шукала й нібито знайшла своє кохання. Обранцем героїні став ведучий і шоумен, автор жартів для студії "Квартал 95" Олександр Еллерт. Ось, що про нього відомо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші