Лайм

Син 90-річного Григорія Чапкіса підтвердив його госпіталізацію: Я дуже нервую

Хореограф залишається під наглядом лікарів

Минулими вихідними ЗМІ заговорили про госпіталізацію українського хореографа Григорія Чапкіса з двосторонньою пневмонією. Цю інформацію незабаром підтвердив його син, танцюрист Грег Чапкіс.

Вдаватися в подробиці Грег не став, тим мені менше зізнався, що дуже хвилюється за літнього батька. "Я дуже нервую. Мій 90-річний батько потрапив до лікарні", - написав він у "сторіз" своєї сторінки в Instagram.

Григорій Чапкіс у пості сина Фото: Instagram / Greg Chapkis

Подробиць про стан народного артиста України немає. Виданню "Гордон" Чапкіс лише повідомив, що незадовго до госпіталізації відчув слабкість і почав задихатися. У лікарні хореограф здав два тести на коронавірус - обидва виявилися негативними.

Ймовірно, зв'язок з батьком Грег може підтримувати лише на відстані, так як живе у США і рідко буває в Україні. Востаннє Чапкіс-молодший побував у Києві в листопаді цього року, коли таємно прилетів на шоу "Танці з зірками" і зайняв місце за суддівським столом поруч з батьком.

Григорій Чапкіс та його син Грег на шоу "Танці з зірками" в Києві Фото: Instagram / Greg Chapkis

У Києві Грег Чапкіс зазначав, що вважає свого батька живою легендою і захоплюється його заслугами. Сам Чапкіс-молодший пішов його ж шляхом і сьогодні він не тільки успішний танцюрист, але й постановник великих шоу в США. У числі його проектів - перфоманси американської поп-виконавиці Кеті Перрі, хітмейкера Daddy Yankee, сотні програм для місцевих гуртів і виконавців.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мав роман з Анною Трінчер: як змінився актор серіалу "Школа" Богдан Осадчук

Богдан Осадчук у період повномасштабної війни живе у Києві та займається акторством - що відомо про життя знаменитості

Наталія Могилевська розповіла про кулінарні шедеври доньки та чоловіка

Наталія Могилевська розповіла, які страви люблять готувати її чоловік та 12-річна донька. Артистка також наголосила, що ретельно слідкує за раціоном харчування

Виявився слабкою людиною: Геннадій Вітер розкритикував артиста-втікача Олега Винника

Геннадій Вітер розповів, що розчарований поведінкою Олега Винника. Наразі знаменитості не спілкуються