Лайм

Син Віктора Павліка розповів про дитячу образу на батька: У 15 років моє серце складалося на 75% з каменю

Згодом серце Олександра розтануло

36-річний музикант Олександр Павлик, син народного артиста України Віктора Павліка, розповів про непрості стосунки з батьком. Співак пішов з сім'ї, коли хлопчикові було всього два тижні і довгий час не цікавився його життям.

Перша зустріч батька та сина сталася, коли Саша вчився в третьому класі. "Папа на жигулях приїхав до мене в школу. У нього сережка була у вигляді хрестика, патли та футболка Sepultura", - згадує Павлик-молодший в програмі "Зірковий шлях".

Віктор Павлик з сином Сашком Фото: instagram.com/alex_pavlik15

Олександр розповів, що в дитинстві дуже ображався на тата, йому не вистачало його підтримки та батьківської любові.

"У мене була образа на все ті ситуації, які зараз я проходжу зі своїм сином. Коли дитина прокидається, коли я можу зробити їй сніданок, коли можу прийти до сина і погладити йому руку, щоб він швидше заснув. Цих моментів мені дуже не вистачало. У 15 років моє серце складалося на 75% з каменю, і лише 25% - справжнє серце ", - говорить музикант.

Згодом серце Олександра розтануло і він зміг пробачити батька. Це сталося, коли хлопцеві було вже 25. Тоді Саша був учасником вокального шоу "Х-фактор", а тато приїхав його підтримати.

Олександр - дитина Віктора Павлика від першого шлюбу. Друга дружина подарувала співакові дочку Христину, якій зараз 33 роки, а третя - сина Павла - хлопець помер в серпні 2020 го року після дворічної боротьби з онкологією.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil