Лайм

Вже доросла онука зі "Сватів" вперше показала чоловіка: фото

Актрисі Анні Кошмал сьогодні вже 26

Актриса Анна Кошмал, найбільш відома українському глядачеві роллю онуки в серіалі "Свати", вперше показала чоловіка, якого приховувала кілька років.

Цієї зими пара відсвяткувала річницю весілля, і 26-річна Кошмал опублікувала в Instagram їх миле спільне фото. Знімок актриса залишила без коментарів.

Анна Кошмал з чоловіком Фото: Instagram / Anna Koshmal

На фото Кошмал та її чоловік зображені на святкуванні свого весілля. Наскільки відомо, пара одружилася взимку 2017 року, а вже в червні 2018-го в їхній родині народився син Михайло.

При цьому про особисте життя актриси практично нічого не відомо. Секретом, як і раніше, залишається навіть ім'я її чоловіка. Раніше таблоїди лише дізналися, що обранцем Кошмал став оператор, з яким вони також познайомилися на знімальному майданчику "Сватів".

Анна Кошмал Фото: Instagram / Anna Koshmal

Крім ролі Жені Ковальової у "Сватах" актриса Анна Кошмал також грала в серіалах "Слуга народу", "Дочки-мачухи", "Балерина", і вже двічі за свою кар'єру була номінована на премію "Телетріумф".

  • Раніше 36-річний музикант Олександр Павлік, син народного артиста України Віктора Павліка, розповів про непрості стосунки з батьком. Співак пішов з родини, коли хлопчикові було всього два тижні і довгий час не цікавився його життям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину

Шанси України на перемогу в "Євробаченні-2024" знову підвищилися: новий прогноз букмекерів

Прогнози букмекерів щодо переможця Євробачення-2024 - аlyona аlyona і Jerry Heil опинилися на третьому місці з ймовірністю 13% - таблиця