Лайм

Мішина - Сашина? Як склалися стосунки Ксенії та Олександра після проекту "Холостячка"

Пара відповіла на питання, яке хвилює багатьох

У п'ятницю, 25 грудня, глядачі каналу СТБ дізналися головну інтригу - чи продовжилася історія кохання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта за стінами проекту "Холостячка".

Героїня та переможець реаліті з'явилася разом в студії ток-шоу "Холостячка. Життя після проекту", де на всю країну розповіли правду. Виявляється, пара не просто зустрічається, а вже живе разом. Перший час Олександр просто приїжджав до Ксенії, але незабаром голубки зрозуміли, що не можуть бути на відстані.

Пара зізнається, що їм нелегко було приховувати стосунки після зйомок, які проходили влітку. Протягом трьох місяців закохані ходили в різні магазини, піднімалися додому різними ліфтами і не з'являлися разом на публіці.

Але одного разу момент конспірації був упущений, коли двоє стали публікувати "сторіз" з однієї машини та однієї квартири. "Допиувачі відразу розпізнають плитку, дивани, машини, вираховують, хто переміг. Коротше, інтригу зберігати не змогли", - зазначив Еллерт.

Наразі Ксенія та Олександр вже не приховують свої почуття і публічно зізнаються один одному в коханні.

"Ксю! Ти моя шаленість. Я тобі казав, що ми з тобою зустрічалися і в минулих життях, коли були пандами або мавпами, мурахами або павуками, печерицями або кульбабами ... і щоб насолодитися тобою, їх мені не вистачило ... тому ми зустрілися і в цьому ... виходить зустрінемося і в наступних ... цього вже відчуваю буде мало ... Завдяки тобі у мене з'явився новий скилл ... я можу вдихнути і відчувати твій запах ... навіть якщо ми в різних кінцях міста ... Продовжую далі за собою спостерігати, про все нове буду повідомляти! Я кохаю тебе, Ксю!", - написав Еллерт в своєму Instagram.

Фото: instagram.com/ellert_a

"Я кохаю тебе, Саша Еллерт, і хоч ми і сказали ці слова сотню тисяч разів за останні три місяці, вони все так само трепетно відгукуються в мені, пише Мішина. - Я дякую тобі за те, що проніс всю цю ніжність і близькість через своє життя до зустрічі зі мною. І давай так і будемо літати, як зараз! Над планетами і кометами, вивчаючи і випромінюючи тільки наш з тобою космос ?!".

Фото: instagram.com/misha.k.ua

  • Після фіналу шоу "Холостячка" соціальні мережі вибухнули від гнівних коментарів, в яких жінки-глядачки засуджують вибір Ксенії Мішиної. Героїня реаліті не стала мовчати і відповіла хейтерам, а пізніше реакцію публіки прокоментував Олександр Еллерт.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Усі зберігають оптимізм: друг онкохворого Чарльза III розповів про стан його здоров'я

Стан здоров'я Чарльз III, який лікується від онкології, погіршився - про це розповів друг короля - що відомо

Уклін всім героям: українські зірки вшанували пам’ять жертв трагедії на Чорнобильській АЕС

26 квітня 2024 року виповнюється 38 років з дня Чорнобильської аварії - зірки висловилися про річницю - фото

Ніхто не може мені заборонити: скандальна Алхім висловилася про мовне питання та ставлення до Путіна

Анна Алхім заявила, що перейде на українську, коли від неї всі відчепляться, а також зазначила, що Путін продовжує нагинати весь світ