Лайм

У мережі не зрозуміли нову пісню Могилевської "Натусик" - кажуть, співачка забула про вік

45-річна виконавиця підкорює TikTok

У святковому випуску програми "Світське життя" Наталя Могилевська презентувала нову пісню "Натусик", створену за всіма канонами TikTok. Однак аудиторія експеримент співачки прийняла в штики, залишивши в коментарях гострі зауваження.

Простий ритм, нехитрий текст і підтанцьовка в особі зірки серіалу "Школа" Дані Вегаса і популярних тіктокерів багатьом здалися невдалою спробою потрапити в молодіжні тренди. Користувачі соцмереж не соромилися у виразах, і гілку коментарів на YouTube захлеснула хвиля критики.

"Натусик втратила зв'язок з реальністю. Як п'яна мати на святі в дитячому садку", - обурюються глядачі шоу. - "Смішно, коли молодяться". "Дуже примітивно". "Наташа, ну навіщо? Іспанський сором".

Тим часом, знайшлися у Могилевської і захисники. "Навпаки, круто, що вона може собі дозволити бути різною. Ну молодиться і молодиться. Значить, зараз це її самовідчуття", - пишуть вони.

Сама співачка творчим експериментом задоволена, і викладає в Instagram-історіях тіктоки на свій трек. "Я дуже захопилася! Класно, весело, по-новорічному. Викладайте ще, чекаю", - заявила вона.

  • Також в новому випуску "Світського життя" Катя Осадча поговорила з Софією Ротару, після чого співачку розкритикували за російську мову. Не всі змогли прийняти, що 73-річна Ротару їздила виступати на "Пісні року" в Москву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни