Лайм

Вагітна дружина Андрія Джеджули звинуватила шоумена в загрозі викидня

Юлія Джеджула показала фото і відео з лікарні

Вагітна дружина українського шоумена Андрія Джеджули Юлія опублікувала в Instagram фото з лікарні і повідомила, що ризикує втратити дитину. Жінка, яка вже виховує 18-річну доньку від попередніх стосунків, звинуватила 45-річного ведучого в загрозі викидня.

"Я не народжую поки, мені рано, просто через сильний стрес сьогодні була загроза", - розповіла Юлія в Instagram-історіях. Пізніше вона написала, що за відверте зізнання батько її дитини "буде мститися".

Фото: instagram.com/yla__yla/

"Питали мене, він діва, мститися буде? Звичайно буде, як і всім іншим завжди мстився, обливав брудом, а я дурна теж спочатку вірила. Мені все одно, хай поливає і потоне в своїй брехні! - заявила жінка. - Для мене зараз найголовніше здоров'я моєї дівчинки, кторе він вчора зіпсував, про себе мовчу!"

Юлія Джеджула запевнила, що завдяки крапельницям загрозу зриву вагітності вдалося запобігти, але показники поки не дуже хороші, і біль у неї не пройшов.

Сам Андрій Джеджула ситуацію з дружиною не коментував, але пообіцяв відповісти на всі питання в прямому ефірі в Instagram. Юлія, в свою чергу, також запропонувала фоловерам поспілкуватися.

Фото: instagram.com/yla__yla/

  • Раніше Андрій Джеджула накликав на себе критику за відмову від ізоляції після поїздки в Європу. Колег телеведучого стурбувало, що він відразу приступив до роботи.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Електронна черга не діє: Анатолій Анатоліч розповів про невдалу спробу потрапити в ТЦК

Анатолій Анатоліч заявив, що електронні черги в ТЦК не працюють - шоумен поділився своїм досвідом та висновками

Артем Пивоваров відверто висловився про рідного батька, з яким намагався налагодити стосунки

Артем Пивоваров вперше прокоментував тему стосунків з батьком, який пішов із сім'ї - співак намагався налагодити спілкування з ним

Життю нічого не загрожує: після складної операції на серці Віктор Павлік вийшов на зв'язок у соцмережах

Віктору Павліку зробили складну операцію на серці - артист вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан