Лайм

Двоє чоловіків налякали людей, зістрибнувши з даху 25-поверхового готелю - жартівники виявилися фанатами екстриму

Тепер парашутистам доведеться з'ясовувати стосунки з поліцією

В американському місті Нешвілл двоє чоловіків піднялися в бар на даху 25-поверхового готелю і зістрибнули вниз, довівши відпочиваючих до паніки. За спинами жартівників були непримітні ранці, які виявилися спеціальними парашутами для бейсджампінгу.

На опублікованому в соцмережах відео чоловіки стрибають з даху, не реагуючи на крики оточуючих. Після цього люди підійшли до краю даху і побачили, як вони приземлилися на парковці через дорогу, сіли в припарковану машину і поїхали.

Бейсджампінг вважається вкрай екстремальним видом спорту, стрибки в якому здійснюються з фіксованих об'єктів: дахів, антен, скель і мостів. Він вимагає серйозних навичок управління парашутом, адже всього за кілька секунд спортсмени мають стабілізуватися, прийняти потрібне положення тіла, розкрити парашут і приземлитися на обмежений майданчик.

Екстремали виявилися постояльцями готелю, керівництво якого негайно вирішило їх виселити за допомогою поліції. "Ми категорично засуджуємо таку безрозсудну поведінку, і подальші питання щодо цієї ситуації можуть бути адресовані в поліцейське управління Нешвілла", - йдеться в їх заяві CNN.

  • Раніше в США пасажири з собакою вистрибнули з рухомого літака. Чоловік активував аварійний вихід і спустився на злітно-посадкову смугу за допомогою надувного трапу.
  • Невловимий сміливець з реактивним ранцем сполохав ФБР, побивши власний рекорд висоти. Фахівці розводять руками, адже його помітили на висоті 1,8 тис. Метрів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі