Лайм

Юлія Саніна здивувала шанувальників новим тату з Тіною Кароль: фото

У мережі припустили, що тату виявиться тимчасовим

Солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна похвалилася в Instagram новим тату на зап'ясті руки. На подив шанувальників співачки, на ньому виявилася Тіна Кароль.

Якщо точніше, Саніна вирішила увічнити кадр зі спільного кліпу з Тіною Кароль до пісні "Вільна". Крім двох профілів на руці співачки тепер також видно рядки "Я не боюсь. Тепер я вільна".

Юлія Саніна Фото: Instagram / Юлія Саніна

"Я вільна", - коротко прокоментувала знімок артистка.

Нове тату Саніної викликало неоднозначну реакцію підписників. Деякі вважали його поспішним, нудним і навіть безглуздим. А дехто взагалі впевнений, що співачка лише пожартувала і показала в кадрі тимчасове татуювання.

"Перевірку пройшла, тепер можна бити справжню. От тільки ідея так собі", - вказали в одному з коментарів під постом. Чи справді тату Саніної тимчасове - покаже час.

  • Тим часом Тіна Кароль після реклами взуття запропонувала шанувальникам свічки у вигляді себе - всього 1800 гривень за штуку.
  • Читайте також на theLime, як Тіна Кароль повторила відомий кадр з кліпу "Ноченька", який був знятий в далекому 2006 році. Ця смілива відеоробота - четверта в кар'єрі виконавиці і була на той час однією з найбільш обговорюваних в пресі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита