Лайм

Бориса Грачевского, який заразився коронавірусом, ввели в кому - стан творця "Єралашу" важкий

Кінорежисер знаходиться в реанімації

Творець та художній керівник кіножурналу "Єралаш" Борис Грачевський заразився коронавірусом в кінці 2020 року. Стан режисера поступово погіршувався, і лікарі прийняли рішення ввести пацієнта в стан медикаментозної коми. Причому, до апарату сценариста підключають вже не вперше.

Як розповів друг сценариста, російський актор Володимир Долинський, виданню РІА Новини, стан Грачевского стабільно важкий, підкресливши, що Covid-19 - "підступна хвороба".

Борис Грачевський Фото: instagram.com/boris_grachevsky

У Грачевского діагностували ковід 21 грудня, тоді хвороба протікала в легкій формі і режисер знаходився вдома. До кінця року стан сценариста погіршився і його помістили в реанімацію. Медики ввели зіркового пацієнта в кому і підключили до апарату ШВЛ. Через пару днів росЗМІ повідомили про стабілізацію його стану, але виявилося, що воно було тимчасовим.

Причиною погіршення самопочуття режисера стали ускладнення, викликані Covid-19. Крім того, проблем додає похилий вік (Грачевському 71 рік), а також ослаблений імунітет після боротьби з раком шкіри.

  • Раніше творець "Єралашу" розповідав, що він переніс дві операції і пройшов один курс хіміотерапії. На лікуванні наполягла його дружина, 36-річна актриса Катерина Білоцерківська.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil