Лайм

Лідія Таран підхопила Covid-19 на відпочинку в Туреччині: Цей вірус підступний і ніколи не знаєш, де з ним зіштовхнешся

Лікування проходить в домашніх умовах

Ведуча новин на "1+1" Лідія Таран провела різдвяні канікули в теплій Туреччині. Повернувшись в Україну журналістка здала ПЛР-тест, і він показав позитивний результат.

Жінка зізнається , що завжди чітко виконувала всі карантинні вимоги, а під час відпочинку дотримувалася правил локдауна, який діє в турецьких містах у період свят: у вихідні дні місцевим жителям не можна виходити з дому, а туристам - з готелю. Але уникнути зараження ковідом їй не вдалося.

Лідія Таран Фото: facebook.com/1plus1.Taran

"Завжди намагаюся дисципліновано виконувати карантинні вимоги, носити маску, користуватися антисептиком, уникаю великих скупчень людей і бережу від зайвих контактів себе та близьких. Цей вірус підступний і ніколи не знаєш, де і як з ним зіштовхнешся, навіть якщо контролюєш ситуацію", - зазначила ведуча на сторінці у Facebook.

Лідія також відповіла на питання, яке хвилює багатьох: які в неї симптоми.

"Почуваюся добре. У мене температура 37,5. Особливих симптомів не відчуваю. З лікарем на зв'язку, приймаю медикаменти та вітаміни", - написала Таран.

У кінці поста ведуча закликала всіх дотримуватися всіх карантинних вимог та рекомендацій МОЗ. "Подбайте про себе й тих, хто поруч. І якщо можете - більше будьте вдома не цьому карантині", - додала ведуча.

  • Тим часом Злата Огнєвіч вже перехворіла на коронавірус. Після одужання співачка вирішила поділитися особистим досвідом боротьби з інфекцією. Вона розповіла, як все починалося і які симптоми у неї проявилися.
  • Поборов Covid-19 і український музикант Михайло Хома, відомий під сценічним ім'ям DZIDZIO. Артист не афішував процес лікування, а після одужання вирішив розповісти про симптоми.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято