Лайм

Співачка Міка Ньютон поділилася подробицями боротьби з раком та показала своє фото в той період

Артистка перенесла кілька операцій

У вересні минулого року Міка Ньютон (справжнє ім'я - Оксана Грицай) розповіла, що довгий період провела в боротьбі з онкологією. Артистка перенесла кілька операцій, і повністю вилікувалася. Наразі дівчина ділиться подробицями лікування і закликає людей, що опинилися в подібній ситуації, не переставати вірити.

У Instagram співачки з'явився пост, в якому вона згадує той важкий період і слова медиків, які стали для неї ударом. Публікацію Міка супроводила знімком з лікарні, на якому зображена на лікарняному ліжку в оточенні крапельниць.

Міка Ньютон Фото: instagram.com/mikanewton

"Рік тому після другої операції мені сказали, що у мене рак яєчників третьої стадії, - згадує Грицай. - Лікарі говорили, що мені знадобиться 12 курсів хіміотерапії, але найболючішою новиною було те, що я ніколи не зможу бути мамою. Не думаю, що у мене коли-небудь знайдуться слова, щоб описати все те, через що ми пройшли".

Однак сталося диво - через тиждень аналізи показали, що онкологія на першій стадії. "Тому в один прекрасний день у мене ще буде шанс завагітніти", - ділиться Міка.

Співачка додала, що троє онкологів, які робили їй операцію, не могли повірити в результати тестів. Вона переконана, що побороти недугу їй допомогла віра та велика мрія.

"Ніколи не відмовляйтеся від своєї мрії. Молитви та позитивні думки зцілюють! Я щиро вірю, що вся духовна робота, яку я проробила до операції, спрацювала! Я знаю одне: якщо ви приймете всі в своєму житті як урок, а не як покарання, ви будете винагороджені", - підсумувала Грицай.

Міка Ньютон Фото: instagram.com/mikanewton

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Де дивитись трансляцію фіналу "Євробачення-2024" онлайн, в якому виступатимуть alyona alyona і Jerry Heil з України

alyona alyona і Jerry Heil виступили у фіналі "Євробачення-2024": як віддати за них голос

Як представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil виступили у фіналі конкурсу 11 травня

Хто такі Bambie Thug, які здивували "Євробачення" своїм готичним виступом

Що відомо про представника Ірландії на конкурсі "Євробачення-2024" Bambie Thug