Лайм

alyona alyona виграла музичну премію Європейського союзу - українка набрала найбільшу кількість голосів

Співачка змагалася з 15-ма молодими артистами з усієї Європи

Увечері 15 січня було оголошено лауреатів Music Moves Europe Talent Awards 2021 - щорічної премії Європейського союзу в області сучасної музики. У числі переможців опинилася й українська хіп-хоп-виконавиця alyona alyona.

Разом з українкою нагороду отримали ще сім європейських артистів: Inhaler, Julia Bardo, Lous and the Yakuza, Melenas, Rimon, Sassy 009 і Vildá. "Вітаємо всіх переможців та дякуємо всім номінованим артистам за те, що вони роблять. Їх музика була великою втіхою в такі важкі часи", - сказано на сайті конкурсу.

Фото: musicmoveseuropetalentawards.eu

Кожен з переможців отримав грошовий приз у розмірі 10 тисяч євро і пакет підтримки для розвитку кар'єри від партнерів премії.

Крім головної премії alyona alyona також виграла приз глядацьких симпатій, набравши найбільшу кількість голосів з усіх номінантів. В якості переможця Public Choice вона отримала ще 5 тисяч євро і можливість виступити в прямому ефірі в студії Deezer Studios в Парижі.

"Для мене честь просто бути серед номінантів. Честь - представляти Україну за кордоном. Честь - отримати цю нагороду і нагороду глядацьких симпатій!", - поділилася alyona alyona.

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

  • Раніше alyona alyona стала героїнею Vogue Україна і знялася в модній фотосесії , яка представила її з несподіваного боку. 29-річна артистка приміряла чорну сукню з глибоким розрізом, брючний костюм і шпильки на високому каблуці, викликавши захоплення у фанатів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil