Лайм

В останній робочий день Дональда Трампа його дочка оголосила про заручини з сином мільярдера

Молодша дочка президента Тіффані Трамп розповіла про особисте життя

Молодша дочка Дональда Трампа Тіффані виходить заміж. Про це 27-річна дівчина оголосила в Instagram в останній повний робочий день свого батька-президента.

Тіффані Трамп опублікувала фото з коханим в Білому домі і назвала заручини з "дивовижним нареченим" Майклом Булосом особливими. "Я відчуваю себе щасливою і натхненною новим розділом життя", - написала вона.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump)

23-річний Булос, якого Vanity Fair називає "спадкоємцем-мільярдером", опублікував такий же знімок, написавши: "Заручився з любов'ю всього мого життя! З нетерпінням чекаю нашої нової спільної глави".

Тіффані Трамп - єдина дочка президента США і його другої дружини Марли Мейплз. Дівчина закінчила юридичний факультет в травні 2020 року, і в порівнянні зі старшими братами і сестрами в основному трималася в тіні. Також у Дональда Трампа є 43-річний син Дональд Трамп-молодший, 39-річна дочка Іванка, 37-річний син Ерік і 15-річний Беррон - його єдина дитина від третьої дружини Меланії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа