Лайм

Філіп Кіркоров після заборони на в'їзд до Литви закликав "об'єднатися з Лідером"

Свій філософський пост артист присвятив тим, хто "не живе кордонами"

Російський поп-співак Філіп Кіркоров, який досі є народним артистом України, відреагував на рішення Литви заборонити йому в'їзд до країни "за виправдання окупації Криму" і як би ненароком закликав підписників об'єднатися з російським лідером та відмовитися від мітингів.

На особистій сторінці в Instagram Кіркоров опублікував філософський пост про межі, єдність людей та "дроворубів", які "розгойдують човна". Свої роздуми співак присвятив тим, "хто не мислить кордонами".

"Минулий рік нам дав стільки проблем і складнощів, що зараз всі повинні бути єдині з нашим Лідером, здається, у нас вже був один "німецький" пацієнт в історії, всі пам'ятають до чого це призвело", - вказав у повідомленні співак.

"Яким би був прекрасним світ, де кожен займався своєю справою, МЗС налагоджував відносини, а не накидався на людей, партнери домовлялися, а люди б збиралися на концертах і святах, а не на мітингах та інших шабашах..." - додав артист, вочевидь, натякаючи на акції протесту, оголошені на 23 січня штабом опозиціонера Олексія Навального більш ніж в 40 містах Росії.

На завершення Кіркоров засудив дії "розумників" і "дроворубів", через які "летять тріски людських життів".

  • Як зазначалося вище, з 19 січня 2021 року Філіпу Кіркорову заборонили в'їзд до Литви. Так в країні відреагували на багаторазові візити артиста до окупованого Криму, якими Кіркоров не тільки порушує закони України, а й "свідомо заперечує територіальну цілісність і суверенітет держави", а також виправдовує агресивну політику чинної влади РФ.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді

Буде власність нашого сина: Квіткова розповіла про поділ майна після розлучення з Добриніним

Даша Квіткова і Нікіта Добринін після розлучення поділили все порівну - колишні закохані планують купити квартиру сину Леву