Лайм

Внучка Софії Ротару показала романтичні фото з бойфрендом-мільйонером

Про роман пари стало відомо восени минулого року

Внучка української співачки Софії Ротару, 19-річна Софія Євдокименко зустрічається з 32-річним мільйонером Денисом Жадановим. Пара рідко ділиться спільними знімками, але зараз вирішила зробити виняток.

На сторінці дівчини в Instagram з'явилися романтичні знімки з коханим. "Все, що тобі потрібно це ..." - такими словами супроводила фотографії модель. Схожі кадри опубліковані і в мікроблозі чоловіка.

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

На одному знімку Соня обіймає бойфренда, і вони обидва просто святяться від щастя, посміхаючись на камеру. На другому фото коханий Євдокименко ніжно цілує внучку Ротару в щоку.

Фото: instagram.com/iamsofiaeve

Денис Жаданов - підприємець, що займається IT-технологіями, і віце-президент з маркетингу великої компанії. Кажуть, в стосунках пари все серйозно, і бізнесмен вже зробив коханій пропозицію.

Але знаменита бабуся Софії не в захваті від цієї ідеї, на думку Ротару, її внучка ще дуже юна і спершу повинна отримати гарну освіту.

  • Син Софії Ротару і Анатолія Євдокименка вшанував пам'ять батька в день його народження - 20 січня чоловікові співачки могло виповнитися 79 років. Руслан розмістив в соцмережі архівну фотографію тата, і залишив лаконічний підпис.
  • Раніше Софія Ротару показала свій розкішний заміський будинок, який розташований недалеко від Києва - в елітній Конча-Заспі. Особняк знаходиться в оточенні сосен та огороджений високим парканом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil