Лайм

Суперниця Ксенії Мішиної заявила про готовність стати новою "Холостячкою", але дописувачі не в захваті

Новий сезон обіцяють восени 2021 року

Анна Різатдінова, яка була суперницею Ксенії Мішиної у фіналі шоу "Танці з зірками-2019", заявила про готовність стати героїнею наступного сезону реаліті "Холостячка". Гімнастка не виключає того, що вона теж зможе зустріти на проекті своє кохання, як це зробила актриса.

Як розповіла спортсменка в Instagram, про участь в шоу вона задумалася після того, як в мережі поширилася інформація про те, що нібито вона - нова Холостячка. Різатдінова пише, що не проти стати новою героїнею, але поки автори проекту її не кличуть.

Анна Різатдінова Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Анна вірить, що свою людину можна зустріти і під прицілами камер. "Так, я вірю, що це можливо", - говорить чемпіонка.

У своєму пості гімнастка також розповіла, якого чоловіка вона мріє зустріти.

"Ідеальний чоловік для мене - це, по-перше, людина слова. Я не люблю, коли тільки говорять, а потім нічого не роблять або не виконують свої обіцянки. За чоловіком хочу відчувати себе, як за кам'яною стіною, розуміти, що є захисник , який заступиться в будь-якій ситуації", - поділилася знаменитість.

У майбутнього її обранця на першому місці обов'язково має бути сім'я, а вже потім робота та друзі. Для Анни дуже важливо, щоб її чоловік також добре ставився до дітей, адже у неї є син від попереднього шлюбу.

В кінці Анна поцікавилася у дописувачів, чи варто їй йти на шоу "Холостячка"? Більшість цю ідею не підтримали.

"Я вважаю, що ні. Гідна людина повинна гідно проходити етапи свого життя. У вас це прекрасно виходить. Не витрачайте час на те, що вас знецінить. Не це "шоу" точно", - написав один з фоловерів гімнастки.

"Аня, не йдіть, це не ваше. Він знайдеться і без цього шоу", "Звичайно ні. Ви чемпіонка, яка Холостячка? Ви про інше, туди з шоу-бізнесу нехай йдуть", "Анна, де ви, а де проект. Ні, не йти!", - пишуть інші.

Анна Різатдінова Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

Решта здивувалися, що Різатдінова взагалі заговорила про "Холостячку", адже не так давно у неї зав'язався роман з футболістом та екс-учасником "Холостяка-5" Сергієм Мельником, з яким вона познайомилася на "Танцях з зірками 2020". Можливо, пара розійшлася, але вважала за краще це не афішувати.

Нагадаємо, що Анна Різатдінова сама виховує 3-річного сина Романа. З батьком хлопчика, скандальним олігархом Олександром Онищенком, гімнастка розлучилася.

Анна Різатдінова з сином Фото: instagram.com/anna_rizatdinova

  • Ксенії Мішиній та Олександру Еллерту вдалося зберегти почуття, які зародилися на проекті "Холостячка". Закохані кожен день насолоджуються романтичними моментами і намагаються зобразити їх на фотографіях.
  • Дивіться також на theLime, яким могло б бути шоу "Холостячка" в українській озвучці. Львів'янин Віктор Самохвалов зробив смішну пародію, яка відразу стала хітом в соцмережах.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024