Лайм

Памела Андерсон розбила сім'ю нового чоловіка: колишня Дена Хейхерста розкрила правду про їхній роман

Жінка стверджує, що Хейхерст ніколи не був охоронцем актриси

Памела Андерсон таємно вийшла заміж за "охоронця" Дена Хейхерста, але вітати її з весіллям готові не всі. Колишня Хейхерста заявила, що 53-річна зірка спокусила її чоловіка і зруйнувала щасливу сім'ю.

У бесіді з NY Post Кері розповіла, що 5 років жила з Деном Хейхерстом і допомагала виховувати двох його дітей. Про роман 40-річного будівельного підрядника з актрисою "Рятувальників Малібу" вона дізналася в інтернеті. Також Кері стверджує, що 40-річний Хейхерст не був охоронцем Памели, а працював на її ділянці в місті Ледісміт.

"Мої п'ятирічні стосунки, в які були втягнуті діти, закінчилися через роман Пем і Дена. Сумно, що люди вітають їх, коли це почалося з обману, - каже вона. - Це не був роман, який трапився відразу. Він працював з нею більше 6 місяців, перш ніж щось сталося. Він тоді не був її охоронцем, він робочий, і вона найняла його для роботи по дому. Ми всі були абсолютно приголомшені цим, нам було так важко".

Кері стверджує, що ще восени 2019 року Хейхерст скаржився їй на те, як складно працювати з вимогливою і "божевільною" Памелою. Але в березні 2020-го він став проводити більше часу поза домом, поки Кері дбала про його дітей. Спочатку він заперечував роман з роботодавицею, але незабаром зізнався, що "переступив межу".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Pamela Anderson (@pamelaanderson)

"Пізніше він вибачився переді мною. Він сказав: "Кері, я люблю тебе. Я не знаю, що зараз відбувається. Я не в ладах з головою". Він попросив дати йому час розібратися, щоб я просто дозволила йому робити те, що він робив. Але шляху назад вже не було", - сказала вона.

У липні Ден і Памела почали жити разом, і Кері заявила, що їхні стосунки не схожі на казку. "Він вже тричі розбив її машину і двічі - човен. Це повний бардак. Вони сидять вдома і п'ють, - каже вона. - Пем стверджує, що вони з Деном отримали благословення сім'ї та друзів, але вони нікого не запросили на весілля. Він написав своїй мамі в ніч перед церемонією: "Я одружуся завтра". Вона прийняла це, бо він її син, але її не запросили".

В інтерв'ю Памела Андерсон говорила, що познайомилася зі своїм п'ятим чоловіком на початку 2020 року, і з тих пір вони не розлучаються. "Я саме там, де мені потрібно бути, - в обіймах людини, яка мене щиро любить", - сказала актриса.

Потім Анедрсон вирішила піти з соціальних мереж, і опублікувала свій останній пост в Instagram: "Мене ніколи не цікавили соцмережі, і тепер, коли я влаштувалася в житті, мене щиро надихає читання і відпочинок на природі".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску