Лайм

Мішина розповіла, що вони з Еллертом задумалися про поповнення в родині: Саша хоче близнят

Актриса мріє про одну дочку, а її обранець хоче близнят

Стостунки Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта розвиваються дуже стрімко. Після фіналу "Холостячки" пара буквально відразу зняла квартиру і стала жити разом. Закохані запевняють, що обов'язково одружаться, але тільки дочекаються тепла.

У зіркової сім'ї вже ведуться розмови про поповнення, про що актриса розповіла Славі Дьоміну для нового проекту Люкс ФМ "31 питання...". Ксенія та Олександр вже виховують дітей від попередніх стосунків, але тепер хочуть спільного малюка.

Ксенія Мішина з сином Платоном Фото: instagram.com/misha.k.ua

Мішина зізнається, що мріє народити доньку, адже як бути мамою хлопчика вона вже знає. Про дівчинку мріє і Еллерт, правда не про одну. "Саша хоче близнят, - каже Ксенія. - І мені так подобається ця ідея, просто божевільна ідея. Уявляєш, які близнючки можуть бути прикольні? Сестри Еллерт".

В ході бесіди актриса також розповіла, як її син Платон сприйняв новину, що Олександр житиме з ними. За словами Мішиної, хлопчик дуже зрадів.

"Коли ми сформували ідею жити разом, пішли до мене розмовляти з Платоном. На що він сказав: "Вау, класно, Саня житиме з нами ", - згадує вона.

Ксенія та Олександр Фото: instagram.com/misha.k.ua

У Олександра Еллерта є 12-річна дочка від першого шлюбу, яка живе з мамою. Незважаючи на розлучення з першою дружиною, шоумену вдалося знайти спільну мову та зберегти стосунки з Елею. Дівчинка вже познайомилася з Ксенією та Платоном, і як говорив Олександр, у них склалися добрі стосунки.

Олександр Еллерт з дочкою Елею Фото: instagram.com/ellert_a

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші