Лайм

"Орел і Решка" зробив їх зірками: чим зараз займаються ведучі популярного тревел-шоу

Після зйомок у тревел-проекті про них говорили всі. Та чи всім вдалося протриматися на хвилі слави?

Цього року популярному українському тревел-проекту "Орел & Решка" виповнилося 10 років. Святкувати ювілей творці шоу будуть разом зі своїми глядачами - з 13 лютого на Новому каналі вийде святковий сезон "Орел & Решка. 10 років". Його головною "фішкою" стануть ведучі - 10 зіркових пар, які вирушать у різні куточки світу. І поки творці тримають інтригу, хто ж із зірок приєднається до Мішель Андраде та Позитива, пропонуємо згадати, чим зараз займаються колишні ведучі "Орла & Решка".

Жанна Бадоєва

Після виходу з проекту ведуча перших трьох сезонів "Орла & Решка" продовжила будувати кар'єру телеведучої: вона була членом журі другого сезону кулінарного шоу "МастерШеф" і вела такі проекти як "Битва салонов", "#ЖаннаПожени", "Опасные гастроли", "ЖаннаПомоги". У 2013 році переїхала жити до Італії, де в 2016-му Жанна випустила колекцію взуття ZHANNA BADOEVA спільно з відомим італійським дизайнером Ернесто Еспозіто. З 2019 року веде авторський тревел-проект "Життя інших", в якому розкриває секрети життя іноземців.

Алан Бадоєв

Ведучий першого сезону пішов з проекту, щоб присвятити весь час режисурі, в якій досяг успіху. Зараз Алан - один з найпопулярніших і найбільш затребуваних кліпмейкерів України, а також продюсер популярного артиста Макса Барських. Міжнародну популярність йому приніс фільм "Оранжлав", який отримав премію на престижному кінофестивалі "Кіношок".

Фото: Instagram / Alan Badoev

Леся Нікітюк

Ведуча 4-5, 13 та частково 12 сезонів після "Орла & Решка" прокинулася знаменитою і прощатися з цим статусом не збиралася. Спочатку дівчина вела такі проекти як "Леся-ЗдЄся", "Навколо М", а потім стала ведучою низки проектів Нового каналу - "Хто зверху?", "Хто проти блондинок", "Шалена зірка", "Le Маршрутка".

Андрій Бедняков

Ведучий 2-7 та 23 сезонів Андрій Бедняков і його дружина Настя Коротка, яка теж була ведучою "Орла & Решка", покинули проект. Вони почали працювати в проектах "Побачення із зіркою", "Як фішка ляже". Потім Андрій вів проекти "БогачБедняк", "Блокбастери", "Вірю - не вірю". З 2016 по 2018 рік був ведучим музичного талант-шоу "Х-фактор".

Регіна Тодоренко

Ведуча 8-9, 12-13, 15 сезонів "Орла & Решка" після виходу з тревел-шоу почала розвиватися відразу в декількох напрямках - вона випустила музичний альбом, зіграла у виставі "Заклади дружину в ломбард", стала ведучою шоу "Мейкаперы", "Голос улиц" і "Пятница с Региной". Останнім часом активно працювала над розвитком свого YouTube-каналу, і навіть встигла отримати Золоту кнопку (нагорода від YouTube за 1 млн підписників).

Фото: Instagram / regina todorenko

Антон Птушкін

Ведучий 14,16 і частково 19 сезонів, як і більшість колишніх ведучих "Орла & Решка", продовжив подорожувати. Правда, тепер своїми враженнями від нових країн він ділиться не з телеглядачами, а з користувачами YouTube. При чому він всім займається самостійно, без допомоги операторів, відеомонтажерів та сценаристів. Зараз на канал Антона підписані 4,1 млн осіб.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко