Лайм

Віктор Павлик з дружиною посміялися над новинами про стать їх майбутньої дитини: Це версія каналу "1+1"

Пара поки не оголошувала, хто у них народиться

Днями Віктор Павлик дав інтерв'ю програмі телеканала "1+1" ЖВЛ, де відповів на питання про майбутнє поповнення в сім'ї. Після виходу випуску в ефір, українські ЗМІ стали пістрявити заголовками, мовляв, співак розсекретив стать майбутньої дитини. Пару почали вітати з хлопчиком, ось тільки артист не говорив, хто у них народиться.

Подружжя записали "сторіз", в яких сміються над новинами, що вони чекають сина. За словами Репяхової, коли Віктор Франкович давав інтерв'ю, він сказав, що у них буде або дівчинка, або хлопчик. А "плюси" вирізали слово "дівчинка", коли монтували програму. "Це версія каналу "1+1", - зазначає пара.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Віктор та Катерина обіцяють розкрити стать майбутньої дитини вже незабаром. Вони покажуть відео з гендер-паті, на якому в присутності своїх рідних відкривають коробку з блакитними або рожевими кульками.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

Відомо, що незалежно від статі малюка назвуть Миша, ймовірно, на честь кумира Репяхової - Михайла Круга. "Хоч хлопчик, хоч дівчинка - буде Міша. Михайло або Мішель", - зізналися подружжя.

Фото: instagram.com/stories/repyahovakate

  • Раніше Катерина Репяхова розповіла, як дізналася про вагітність, і як повідомила новину чоловікові. Дівчина щомісяця в певну дату купувала тести, і одного разу один з них показав заповітні дві смужки.
  • Віктор Павлик розповів, як за 5 років змінилися його стосунки з молодою дружиною. Її співак називає мудрою не по роках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі