Лайм

Як Потап зробив пропозицію Насті Каменських: ексклюзивне відео

Продюсер вигадав цілу легенду, в яку співачка навіть ненадовго повірила

Цієї весни Потап і Настя Каменських відсвяткують два роки з дня їх пишного весілля. За цей час продюсер і співачка ділилися безліччю всіляких кадрів, зроблених до та після торжества, але про той самий момент, коли Потап став на коліно, шанувальники знають лише з його слів.

theLime публікує ексклюзивне відео, зняте в стінах ще недобудованого дому Потапа і Насті Каменських. Саме там в свого часу продюсер вирішив зробити пропозицію артистці.

Для цього дня Потап приготував заздалегідь стару скриньку та переконав Настю, що її на будівництві знайшли працівники. Щоб провернути все це справа, продюсер заздалегідь домовився з робітниками.

"Я сказав Насті, що, коли будувався фундамент нашого будинку, працівники знайшли шкатулку. Насправді я заздалегідь купив стару шкатулочку, поклав до неї обручку, - згадував Потап в інтерв'ю для "Каравану Історій" . Кажу:" Давай заїдемо на будівництво". Я тим часом уже домовився з прорабом". Настя отримує шкатулку, відкриває, а там обручка".

Фрагмент відео

Фрагмент відео

Приятелі продюсера також пдопомогли з букетом. На відео з'являється пишний букет білих хризантем. Після того, як Настя сказала заповітне "так", пара міцно обнялася і зробила кілька кадрів на пам'ять.

  • Раніше theLime також дізнався, що Потап і Настя Каменських офіційно зареєстрували свої стосунки задовго до весілля. Пара приховувала свої вже офіційні стосунки, та зіграла весілля лише в травні 2019 року.

Найсоковитіші новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували