Лайм

В Італії мафія вимагає не використовувати сирени "швидких" - вони розполохують наркодилерів та їх клієнтів

Ні, ну справді...

Представники італійської мафії вимагають припинити використання сирен швидкої допомоги в Неаполі, так як вони дуже схожі на сирени поліції і розполохують наркодилерів. Що ще прикріше - їх клієнтів.

Як то кажуть, мем смішний, ситуація страшна. 30 січня невідомі зупинили в місті карету "швидкої" і пригрозили водієві зброєю, пише The Times. "Ти ще не зрозумів, що тут не можна використовувати сирену? Вимкни її, або ми тебе пристрелимо", - цитує їх видання.

Неаполь Фото: Pixabay

В іншому районі Неаполя машину "швидкої", яка рухалася по проїжджій частині з сиреною, оточили мотоциклісти. Невідомі почали стукати у вікна та погрожувати водієві.

Поки загрози тривають, водіям "швидкої" доводиться вимикати сирену в деяких районах, підконтрольних бандам. Це нерідко затримує медиків на шляху до пацієнтів.

У зв'язку з цим лікарі просять поліцію забезпечити їм захист, адже тільки за останні три роки в Неаполі відбулося близько 300 випадків нападів на медиків та "швидкі".

  • Читайте також на theLime, як в Парижі близько 100 людей влаштували оргію, але тут увірвалася поліція. Що ж, довелося платити штрафи за відсутність масок. Вся справа в тому, що подібні заходи у Франції не заборонені, але не під час пандемії.
  • А ось історія про те, як злодії викрали новеньку Tesla, але раптом власниця почала керувати нею з iPhone. Такого повороту приятелі точно не чекали.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil