Лайм

Як виглядають будинки Потапа з Настею та Горбунова з Осадчою - знаменитості живуть через паркан

Зірки оселилися у котеджному містечку "Сонячна долина"

Український репер та продюсер Потап разом зі своєю дружиною Настею Каменських оселився під Києвом, в елітному селищі Романків, що в напрямку Конча-Заспи. Там же особняк придбала ще одна зіркова пара - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Знаменитості час від часу показують, як їх житла виглядають всередині, а як виглядає двір і будинок артистів зовні, ніхто не бачив, адже потрапити в містечко стороннім неможливо. А ось запустити дрон - цілком. Кадри з аерозйомки показало видання "Страна".

Будинок Потапа та Насті Каменських Фото: strana.ua

Потап придбав ділянку в котеджному містечку "Сонячна долина" ще в 2017 році, і побудував там двоповерховий особняк в італійському стилі. На території апартаментів є засклена тераса, будиночок для барбекю та басейн з лаунж-зоною. До речі, під час будівництва будинку репер зробив пропозицію Насті, придумавши для цього красиву легенду.

Особняк Осадчої та Горбунова знаходиться в трьох кроках від їх зіркових колег. Ділянка телеведучих така ж за розміром, але на території не одна будівлі, а дві: основний будинок та гостьовий. На подвір'ї знаходяться гірки та гойдалки, на яких любить грати 3-річний син пари Іван.

Особняк Юрія Горбунова та Каті Осадчої Фото: strana.ua

Знаменитості не тільки сусіди, але й куми - Потап є хресним батьком сина Катерини та Юрія. Тому вони часто ходять один до одного в гості і влаштовують спільні гуляння.

За даними видання, вартість котеджів у містечку "Сонячна долина", розташованого в селищі Романків, варіюється від 12 мільйонів до 33 мільйонів гривень.

  • Раніше Юрій Горбунов розповів, як Потап врятував його від аварії через ожеледицю. Автомобіль ведучого нісся у паркан та припарковане поруч авто, але йому назустріч вискочив зірковий кум з пачкою солі в руках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували