Лайм

На "Голос країни" прийшла Маша Рак, яка була суперницею MONATIK'а на "Х-факторі": відео

Тренер впізнав вокалістку з перших нот

Однією з найяскравіших учасниць третього ефіру шоу "Голос країни-11" стала Маша Рак. Дівчина свого часу брала участь у вокальному проекті "Х-фактор", і навіть дійшла до суперфіналу. Вокалістка подавала великі надії, але стати відомою співачкою так і не змогла - Марія присвятила себе материнству.

Зараз коли малюк вже підріс, 32-річна Рак вирішила знову заявити про себе. Для "сліпих прослуховувань" вокалістка вибрала пісню Вітні Х'юстон - Queen of the night, і не прогадала.

Марія Рак Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Першим своє крісло розвернув MONATIK. Артист впізнав Машу з перших нот, адже разом з нею брав участь у першому сезоні "Х-фактору". Дмитро покинув шоу задовго до фіналу, і після вболівав саме за Рак.

"Ми багато пройшли під час того проекту. Твій вокал впізнаєш з тисячі, твоя енергетика неймовірна, - сказав артист. - Я дуже радий, що ти знайшла цю сміливість, ти молодець, що переступила через себе, проявляєш характер кожного разу і кидаєш собі нові виклики. Ну не була б ти Машею Рак, якби це було не так".

Своє захоплення висловили й інші судді, але дівчина пішла в команду "Ритмоловів". "Я вибираю людину, з яким вже дуже давно хотіла попрацювати задовго до того, як це стало мейнстрімом для кожного виконавця. Діма, я йду до тебе", - сказала Маша.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також