Лайм

Пранкер вирішив розіграти пограбування заради слави на YouTube, але поплатився життям

Юнака застрелили при самообороні

20-річний американець Тімоті Вілкс вирішив записати для YouTube пранк із пограбуванням, але безглуздий жарт коштував йому життя, пише BBC.

Разом із другом Вілкс підійшов до групи людей у сімейному батутному парку Нешвілла, тримаючи в руках великі ножі. Після цього в нього вистрілив 23-річний молодий чоловік. Поліції він сказав, що діяв у порядку самооборони і гадки не мав, що це був "жарт". У зв'язку зі смертю Вілкса нікого не заарештували.

Пранки з пограбуваннями збирають на YouTube мільйони переглядів, хоча платформа забороняє небезпечні розіграші. У 2019 YouTube ввів заборону на відео з пранками, які "змушують жертв боятися неминучої серйозної фізичної небезпеки або викликають серйозні емоційні розлади у неповнолітніх". Загрози з використанням зброї та фальшиві пограбування стали порушеннями, за яких відео видаляють.

  • Раніше в Лос-Анджелесі пранкери змінили знак Голлівуду, щоб попередити про важливу проблему, але поліція жарт не оцінила: всі вони покинули пагорби в наручниках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil