Лайм

Співачка Граймс приміряла речі українського бренду: здається, там в кадрі й маленький Маск

Дівчина Ілона Маска оцінила українську "хустку"

Співачка Граймс, відома також як кохана Ілона Маска та мати його молодшого сина, приміряла речі українського бренду Ienki Ienki. Знімками 32-річна виконавиця поділилася у себе в Instagram, і не полінувалася відзначити аккаунт марки.

На фотографіях вона позує у пуховику та дутій косинці, яка за формою нагадує українську "хустку". На одному з кадрів Граймс тримає на руках маленького Маска, і судячи зі світлого волосся, зараз він більше схожий на маму. Фотографії співачки в нарядах з нової колекції опубліковані й на сторінці бренду у соцмережі.

Фото: instagram.com/grimes

Український бренд Ienki Ienki був заснований у 2016 році. Назва марки пов'язана з прізвищем творця Дмитра Євенко, яке походить від назви сибірського народу "евенки". Бренд спеціалізується на створенні жіночих та чоловічих пуховиків, а також головних уборів.

Фото: instagram.com/grimes

Речі дизайнера носить не тільки Граймс, а й інші світові зірки, в числі яких Белла Хадід, Джуліанна Мур, Емілі Ратаковскі та Кортні Кардашьян. А пухова косинка давно вже стала трендом Інстаграма - її вже приміряли багато модниць по всьому світу.

  • Нагадаємо, що син Ілона Маска та Граймс народився 4 травня 2020 року. Згідно з документами хлопчика звуть X AE A-XII Маск. Основне ім'я дитини - X, а середнє, яке розташовується між особистим ім'ям і прізвищем, - AE A-XII. Схоже, близькі називають дитину просто Х (Екс).
  • Раніше у відвертому інтерв'ю Граймс розповіла про вагітність від Ілона Маска. Співачка, яка понад усе цінує свободу, пояснила, чому вирішила народити від мільярдера.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску