Лайм

Різав і ганявся з сокирою: актриса "Гри престолів" звинуватила Меріліна Менсона у насильстві

Есме Б'янко і Мерілін Менсон жили разом у 2011 році

Актриса "Гри престолів" Есме Б'янко розповіла про "жахливі знущання" Меріліна Менсона, з яким жила протягом двох місяців у 2011 році.

Виконавиця ролі повії Рос із Королівської Гавані стверджує, що Менсон неодноразово різав її ножем, кусав, бив і навіть переслідував із сокирою. В інтерв'ю The Cut 38-річна Б'янко розповіла, що рокер, заради якого вона залишила чоловіка, контролював її як ув'язнену.

Фото: twitter.com/esmebianco

"Із зразка для наслідування, який допоміг мені пережити неймовірно похмурі і важкі часи у підлітковому віці, він перетворився на монстра, який майже знищив мене, - сказала вона. - Він не художник, якого не розуміють. Він заслуговує бути за гратами до кінця свого життя".

Б'янко заявила, що публічний образ Менсона свідчить про його реальну поведінку. "Він знову і знову говорить світові: "Ось хто я". Він сховався у всіх на виду", - говорить вона.

Актриса познайомилася з Менсоном у 2005 році через його тодішню наречену Діту фон Тіз, і спочатку вони були платонічними друзями. У 2009 році ситуація змінилася: у них зав'язався роман на відстані. У 2011 вона кинула чоловіка і переїхала до рокера, але побудувати хороші стосунки не вийшло.

Фото: thecut.com

За словами Б'янко, Менсон контролював її життя, вказував, як одягатися, коли спати і залишати його квартиру в Голлівуді.

"Я в основному почувалася ув'язненою. Приходила і йшла, коли йому заманеться. Він повністю контролював, з ким я розмовляла, - сказала Есме. - Я ховалася у шафі, щоб подзвонити своїй родині".

Щоб заглушити біль, Б'янко почала сильно пити, а Менсон регулярно "снідав" кокаїном і абсентом. У результаті актриса втекла від рокера посеред ночі у травні 2011 року, коли він нібито ганявся за нею по квартирі з сокирою.

Фото: twitter.com/esmebianco

Раніше Есме Б'янко ділилася фотографією своєї спини, покритої ранами, але не називала імені кривдника.

"Порка, в результаті якої мені були нанесені ці рани, була знята в ім'я "мистецтва". Я з гордістю дивилася на цю фотографію, бо думала, що це знак великої відданості моєму кривднику. Тепер я дивлюся на це з жахом", - написала вона в березні 2019 року.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Канал "СТБ" повідомив про рекордну кількість анкет після оголошення імені нового "Холостяка"

Творці Холостяка повідомили про велику кількість анкет після того, як оголосили ім'я нового героя Олександра Терена

"Суспільне" заперечило слова alyona alyona про штраф для української делегації на "Євробаченні-2024": що відомо

Суспільне Мовлення спростувало заяву alyona alyona про штраф української делегації за футболки з закликами звільнити військовополонених

Найбільша цінність мого життя: співачка Lama у День сім'ї показала романтичну світлину з коханим

У День сім'ї 2024 в Україні співачка Lama показала фото зі своїм обранцем Романом та висловилася про сімейні цінності