Лайм

Зірка серіалу "Папік" Дар'я Петрожицька розповіла про втрату дитини

На той момент актрисі було 20 років

Актриса Дар'я Петрожицька, відома українському глядачеві за серіалом "Папік", втратила дитину. Це сталося незадовго до весілля з актором Олексієм Петрожицьким. Тоді вона перебувала на 2 місяці вагітності, і за день до 3-го у неї стався викидень.

Переживаннями від пережитого актриса поділилася в YouTube-проект Маші Єфросиніної "Іспит". За словами Даші, в той день вона вирішила відвідати свою маму. Вона поїхала до Чернігова на маршрутці і її сильно натрясло. Увечері у дівчини став боліти живіт і її забрала швидка. У лікарні почалася кровотеча і їй вкололи наркоз. На ранок актриса дізналася, що втратила дитину.

Дар'я Петрожицька Фото: instagram.com/petrozhitskaya

"В 3 ночі у мене почалася кровотеча, пекельно болів живіт. Я пам'ятаю той момент, коли мені дають папірець: "Я відмовляюся від дитини". А я ридаю, бо не відмовляюся, - згадує Даша. - Мені тоді здавалося, що життя на цьому закінчилося".

Петрожицька зізнається, що кілька років не могла відійти від пережитого: вона багато плакала і святкувала день народження не народженого малюка.

Дар'я та Олексій Петрожицькі Фото: instagram.com/petrozhitskaya

Пара вирішила не скасовувати весілля, і у 2010 році вони одружилися. Однак шлюб акторів тривав недовго, і вже через п'ять років вони розлучилися. Дар'я зізнається, що зараз рада, що у них з Олексієм немає малюка, тому що було б складніше розійтися. "Ми б думали про те, щоб зберегти наш шлюб заради дитини, а я вважаю, що це неправильно", - говорить Даша.

  • Нагадаємо, що в минулому році Дар'я Петрожицька брала участь в шоу "Танці з зірками". Кілька ефірів зірці серіалу "Папік" доводилося танцювати онлайн, адже в кінці серпня вона захворіла на коронавірус.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil