Лайм

Катя Осадча та її підписники стали жертвами шахраїв в Instagram

Ведуча закликала бути уважними до подібних "конкурсів"

Катя Осадча звернулася до підписників в Instagram та розповіла про шахраїв, які використовують її ім'я для розсилки інформації про неіснуючий конкурс. Деякі фоловери телеведучої вже отримали такі повідомлення від невідомих.

За словами Осадчої, зловмисники запевняють користувачів соцмережі, що вони стали фіналістами розіграшу 80 тисяч гривень, який нібито проводить сама телеведуча.

Фото: Instagram / @kosadcha

"В жодному разі не відкривайте ці повідомлення", - закликала Осадча, припустивши, що таким чином шахраї намагаються отримати доступ до акаунтів користувачів. У подібних випадках телеведуча порекомендувала перевіряти інформацію на особистих сторінках людей, від яких нібито проводиться конкурс.

  • Раніше Потап і Настя Каменських оселилися в новому будинку під Києвом, в елітному селищі Романків поблизу Конча-Заспи. Там же особняк придбали і Юрій Горбунов з Катею Осадчою. Ось як виглядають будинки знаменитостей.
  • Читайте також розповідь Юрія Горбунова, як Потап врятував його від аварії через ожеледицю. Автомобіль ведучого нісся в паркан і припарковане поруч авто, але йому назустріч вискочив зірковий кум з пачкою солі в руках.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що зараз із колишнім футболістом Мілевським, який був у комі через зловживання алкоголю

Як зараз виглядає Артем Мілевський – колишній футболіст Динамо, який боровся з алкогольною залежністю

Велика втрата: Приходько розповіла про трагедію у Трускавці та назвала причину смерті менеджера

Анастасія Приходько прокоментувала смерть менеджера Григорія Красницького - чоловік помер на концерті співачки внаслідок інфаркту

Соломія Вітвіцька зворушливо привітала коханого з новим званням у ЗСУ і показала його фото

Українська телеведуча Соломія Вітвіцька опублікувала нове фото свого коханого-військового Олексія Ситайла та розповіла про його нове звання у ЗСУ