Лайм

Періс Хілтон зібралася заміж і похвалилася кільцем за мільйон доларів

Чоловіком світської левиці стане бізнесмен Картер Реум

Періс Хілтон відсвяткувала 40-річчя, і головним подарунком для неї стала пропозиція руки і серця від бойфренда Картера Реума. Зірка сказала "так" і поділилася подробицями романтичного моменту.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Paris Hilton (@parishilton)

"Коли ти знаходиш свою другу половинку, ти не просто знаєш це. Ти відчуваєш це, - написала вона в Instagram. - Моя любов і я були разом з першого побачення, а на мій день народження він влаштував спеціальну поїздку у тропічний рай. Коли ми йшли обідати по пляжу, Картер звернув до альтанки, прикрашеної квітами, і впав на одне коліно. Я сказала так, так назавжди. Немає нікого іншого, з ким я б хотіла провести вічність. Збулася моя казкова мрія! Я так люблю свого майбутнього чоловіка ! Кращий сюрприз у день народження".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Paris Hilton (@parishilton)

Також Хілтон поділилася подробицями про обручку на своєму веб-сайті. Розкішну прикрасу розробив праправнук Картьє, ювелір Жан Доссе. Insider пише, що вартість каблучки становить не менше 1 млн доларів, а в Estate Diamond Jewelry припустили, що її прикрашає 22-каратний діамант смарагдового огранювання.

  • Стосунки Хілтон і Реума зав'язалися 13 місяців тому. Раніше світська левиця говорила, що намагається завагітніти за допомогою штучного запліднення і використовує яйцеклітини, які заморозила багато років назад.
  • Також Періс Хілтон розповіла про насильство, яке пережила у школі-інтернаті. Коли спадкоємиці імперії Хілтон було 16 років, батьки відправили її у психіатричний лікувальний центр для дітей та підлітків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа