Лайм

1 випуск "Від пацанки до панянки-5" закінчився бійкою: в новому сезоні стало на одну учасницю менше

Учасниці проекту не пройшли перевірку та були покарані

Увечері 1 березня на Новому каналі стартував 5 сезон реаліті "Від пацанки до панянки", який виявився доволі багатим на події для представниць так званого покоління Z. Дівчата знайомилися та притиралися - хто за чаркою, а хто з кулаками. Крім цього "пацанки" проходили свої перші випробування на шляху до Школи леді.

"Кожні 20 років змінюється покоління. Покоління Z - двигуни сучасності, це творці, а наші дівчата виявилися руйнівницями, - розповіла перший заступник директора Школи леді Катерина Виноградова. - Перед тим, як учасниці потрапили до Школи леді, вони мали пройти перевірку на сумісність з іншими поколіннями".

"Від пацанки до панянки", 5 сезон Фото: Новий канал

На жаль, це завдання "пацанки" провалили, що називається, з тріском: учасниці реаліті в п'яному угарі увірвалися до чужого гаража з представниками покоління Y, і це був тільки початок. При знайомстві з поколінням Х у бібліотеці дівчата так з'ясовували стосунки між собою, що рознесли читальний зал і ледь не повбивали одна одну.

"Вони настільки жахливо поводилися в перший день, що ми знаходилися в суцільному шоці, - зізналася директор Школи леді Тетяна Мокріді. - Складалося враження, що вони не усвідомлювали, куди потрапили. Щоб їх розум протверезів, щоб вони стали відповідальними, мотивованими та зрозуміли, що проект - це серйозно, дівчата отримали завдання - обрати людину, яка покине реаліті, не потрапивши до Школи леді. Їхнє рішення нас шокувало".

"Від пацанки до панянки", 5 сезон Фото: Новий канал

"Від пацанки до панянки", 5 сезон Фото: Новий канал

Вже 8 березня глядачі проекту дізнаються, для кого ж так і не відкриє свої двері Школа леді, і хто покине 5 сезон вже на старті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Кохана Дмитра Кулеби Світлана Павлецька дала пораду, як пережити розлучення

Обраниця міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби Світлана Павелецька розповіла, як пережила розлучення з чоловіком

Досі винна половину зарплати: Іванна Сахно розірвала контракт з Netflix через роль росіянки

Українська актриса в США Іванна Сахно розповіла, як Netflix оштрафував її за відмову відігравати роль росіянки у серіалі

Голлівудський холостяк: чи правдиві чутки про заручини Леонардо Ді Капріо з відомою моделлю

49-річний актор Леонардо Ді Капріо та його 25-річна дівчина Вітторія Черетті не заручені - каблучка на руці моделі не заручна