Лайм

Де провести вихідні та 8 березня: кращі локації та події в Києві

Чим зайнятися у святкові дні

Ось і настав довгоочікуваний перший місяць весни, багатий на знакові події, вихідні та святкові дати. І у багатьох він асоціюється, перш за все, зі святом - Міжнародним жіночим днем. І якщо ви ще не визначилися, де провести 8 березня, theLime зробив для вас добірку з кращими локаціями та подіями, які відбудуться у столиці.

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів

Якщо ви захочете прогулятися, вирушайте на Фестиваль гігантських китайських ліхтарів, який проходить на Співочому полі. Це масштабна виставка з 2000-річною історією, яку проводять щорічно більш ніж у 40 країнах світу. Зазначимо, що кожна інсталяція символізує древню китайську народну казку або легенду. Особливо ефектно ці ліхтарики виглядають, коли на вулиці стемніє.

Фестиваль гігантських китайських ліхтарів Фото: facebook.com/1chinafest

Театр тіней

А тим, хто хоче привнести в своє життя трохи магії, радимо сходити на виставу театру тіней Teulis, яка відбудеться у Національній музичній академії ім. Чайковського 7 березня. Зазначимо, що особливістю шоу "Твоя тінь" є інтерактивна взаємодія з глядачами, під час якої кожен глядач сам може виступити актором і створити власний образ. Більш того, всю історію актори грають, не промовляючи жодного слова.

Театр тіней Фото: teulis.show

Жіночий день у стилі Київської Русі

Якщо ви втомилися від міської суєти, сідайте в автомобіль і вирушайте в парк "Київська Русь" (с. Копачів, Обухівський район). Тут 8 березня будуть згадувати мудрих, красивих і сильних духом жінок давнини і привітають жінок сучасних. Гостей чекають цікаві театралізовані постановки, веселі ігри, конкурси з призами, а також виступ кінно-трюкового театру.

Жіночий день в "Київській Русі" Фото: parkkyivrus.com

Концерт "Жіночого кварталу"

Напередодні Міжнародного жіночого дня ви зможете насолодитися жіночим гумором на концерті "Жіночого кварталу" в концерт-холі ВДНХ. Організатори обіцяють багато веселощів і пісень, музичних номерів, театральних мініатюр і пародій від улюблених актрис "Жіночого кварталу".

"Жіночий квартал" Фото: instagram.com/zhenskiykvartal_official

Шоу Дмитра Романова

Якщо ви хочете провести 8 березня з гумором, вирушайте на stand up шоу Дмитра Романова в кінотеатрі "Київська Русь". Вас чекає розмова про проблеми, які знайомі і зрозумілі всім: побут, стосунки з жінками, зовнішній вигляд і особливості єврейської національності, до якої комік належить. Весняний настрій забезпечено кожному!

Дмитро Романов Фото: instagram.com/romahadima

Концерт гурту "Бумбокс"

Напередодні 8 Березня можна сходити на концерт популярного українського гурту "Бумбокс". Колектив дасть два концерти - 5 і 6 березня - в клубі Stereo Plaza і представить велику сольну програму, присвячену новому альбому "Таємний код: Рубікон", а також заспіває улюблені хіти "Вахтерам", "Дитина", "Сталеві квіти", "На 8 поверсі".

"Бумбокс" Фото: facebook.com/boomboxfamily

Фільм "Скажене весілля 3"

Якщо ви давно не були в кіно, саме час сходити на якусь комедію. Наприклад, на фільм "Скажене весілля 3", продюсером якого виступив відомий телеведучий Юрій Горбунов. Комедія є продовженням однойменних фільмів, що вийшли на екрани в 2018 і 2019 роках. Події розгортатимуться в мальовничому українському селі, де сусідам завжди є діло до того, що відбувається за парканом.

"Скажені весілля" Фото: instagram.com/crazywedding.movie

Моновистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER"

Якщо ви хочете провести вечір і інтелектуально, і весело одночасно, вирушайте на моноспектакль "Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER", який відбудеться у кінотеатрі "Кінопанорама" 6-8 березня. Твір написаний у жанрі стендапа за мотивами п'єси американського актора і сімейного психолога Роба Беккера. Це неймовірний, яскравий і захоплюючий діалог про те, що думають чоловіки, і про те, як можна з ними порозумітися жінкам.

"Про що мовчать чоловіки або Дикун FOREVER" Фото: kontramarka.ua

Вистава "Інстинкт"

Якщо ви хочете розібратися, що таке любов, і чому тільки одного інстинкту - продовжувати рід - людині мало, радимо вам відправитися у театр і подивитися виставу за творами української письменниці Ольги Кобилянської "Інстинкт". Вас чекає містичний і еротичний спектакль Віталія Кіно, в якому зіграють актори Нового українського театру.

"Інстинкт" Фото: theatre.love/performances/nstinkt

Національний балет Грузії "Сухішвілі"

А тим, хто хоче зануритися у неповторну атмосферу танцю, радимо відвідати виступ Національного балету Грузії "Сухішвілі", який відбудеться у Палаці "Україна" 5-8 березня. Цей запальний колектив називають "восьмим чудом світу" і "штормом на сцені", і у нього немає аналогів у всьому світі. 100 танцюристів і 2500 костюмів, дивовижний оркестр і унікальні інструменти, неповторна атмосфера і виняткова грузинська енергетика дозволять вам відволіктися від робочих буднів і сімейних турбот.

Фото: facebook.com/sukhishvilifan

Раніше ми розповіли, яким подарунком здивувати дівчину.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Герой нашого часу: новим "Холостяком" став відомий український ветеран

СТБ назвали нового героя Холостяка 13 - ним виявився військовослужбовець Олександр Терен Будько, який втратив обидві ноги на фронті

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі