Лайм

Брітні Спірс показала фото синами-підлітками і здивувалася, як летить час

Шон і Джейден вже обігнали зіркову маму у зрості

Брітні Спірс рідко публікує в Instagram новини про свою родину, але все ж випросила у синів-підлітків дозвіл викласти їхню фотографію. Поп-зірка показала знімок із 15-річним Шоном Престоном і 14-річним Джейденом і здивувалася, як швидко вони виросли.

Фото: instagram.com/britneyspears/

"Це божевілля, як час летить... Мої хлопчики тепер такі великі! Я знаю, будь-який мамі дуже непросто бачити, що вони ростуть так швидко, особливо мамі хлопчиків, - написала співачка. - Але мені так пощастило, що обидва моїх малюка такі джентльмени і такі добрі. Напевно, я щось роблю правильно".

Шон і Джейден - сини Брітні Спірс від Кевіна Федерлайна, з яким вона розлучилася у 2007 році після 3 років шлюбу. Зараз Спірс зустрічається з 26-річним Семом Асгарі і намагається вийти з-під опіки свого батька Джеймі Спірса, який контролює її фінанси, особисте і соціальне життя з 2008 року.

  • Після випуску скандального документального фільму про Брітні Сем Асгарі зважився публічно назвати Джеймі Спірса повним виродком, який намагається контролювати їхні стосунки.
  • Нагадаємо, що Брітні Спірс потрапила під опіку батька після госпіталізації в психіатричну клініку у 2007 році. У новому інтерв'ю режисерка фільму Framing Britney Spears розповіла, що її опікують як хвору на Альцгеймер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пішов на війну добровольцем: на фронті загинув український режисер Костянтин Петрик

Боронячи Україну від російських окупантів, загинув український кінорежисер Костянтин Петрик

Молода дружина Віктора Павліка влаштувала йому романтичний сюрприз з нагоди річниці весілля: фото

Віктор Павлік і його молода дружина Катерина Репяхова відзначили 4 річницю весілля - обраниця артиста влаштувала йому романтичний сюрприз

При кожній зручній нагоді: як Заворотнюк принижувала Маріуполь у серіалі "Моя прекрасная няня"

Російська акторкаа Анастасія Заворотнюк, яка померла від раку, висміювала українців і Маріуполь у серіалі "Моя прекрасна няня"