Лайм

Заслужену артистку Росії без імені не пустили в Україну через візити до Криму - хто вона

Знаменитості заборонили в'їзд до країни на три роки

Заслужену артистку РФ, актрису театру та кіно затримали в аеропорту "Бориспіль", коли жінка прилетіла до Києва з Мінська. Під час проходження паспортного контролю стало відомо, що в минулого року знаменитість незаконно відвідувала окупований Росією Крим. Їй заборонили в'їзд до України на 3 роки і відправили зворотним рейсом до Білорусі, розповіли в Держприкордонслужбі.

Відповідно до джерела, окупований півострів артистка відвідувала неодноразово, і добиралася до Криму прямими авіарейсами. У березні цього року громадянка РФ прилетіла до Києва для зйомок у кіно, але плани довелося відкласти. Крім заборони на в'їзд до України, жінку притягнули до відповідальності за порушення порядку в'їзду на тимчасово окуповану територію України та виїзду з неї.

Традиційно Держприкордонслужба не називає імен порушників, але журналістам вже вдалося встановити особу артистки. Як пише "Українська правда" з посиланням на свої джерела, мова йде про 59-річну Розу Хайрулліну - актрису фільмів "Псих", "Канікули президента" та інших.

Роза ХайруллінаФото: glamour.ru

Роза Хайрулліна грає в театрі з 80-х, в кіно знімається вже понад 10 років. За цей час жінка зіграла десятки ролей і була удостоєна багатьох місцевих нагород. У тому числі й звання Заслуженої артистки Російської Федерації.

Роза ХайруллінаФото: glamour.ru

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil