Лайм

81-річна любителька фітнесу стала зіркою TikTok, і її відео - заряд мотивації

Еріка Рішко стоїть у планці, піднімає вагу, займається йогою і TRX

81-річна Еріка Рішко з містечка Лангенфельд (Німеччина) лише за рік стала зіркою TikTok. З початком пандемії активна німкеня почала викладати відео своїх тренувань і танців, а тепер за нею стежать понад 130 тисяч чоловік.

Фото: tiktok.com/@erikarischko

В інтерв'ю Insider Рішко назвала себе "простою любителькою фітнесу", якій подобається тренуватися і танцювати з чоловіком - 82-річним Дітером. З ним Еріка бере участь в різних танцювальних TikTok-челленджах, і деякі їхні відео збирають мільйони переглядів.





Але саме фітнес Рішко вразив багатьох її фоловерів: жінка регулярно робить планку, піднімає вагу і тренується за допомогою TRX.

Фото: tiktok.com/@erikarischko

Еріка зізналася, що не завжди захоплювалася спортом. "Я пізно розквітла. Моя дочка записала мене в тренажерний зал, коли мені було 55, і з тих пір я регулярно тренуюся. Мені подобається змішувати TRX, DeepWork, спін-клас, важку атлетику, пілатес, йогу і функціональний фітнес", - сказала вона.









Рішко подобається TikTok, танцювальні челленджі й добрі коментарі, які мотивують її викладати більше відео. "Крім того, тепер я дійсно сподіваюся надихнути людей незалежно від їхнього віку бути більш активними, - говорить вона. - Мені подобаються такі коментарі, як: "Ви надихаєте", "Ви доводите, що вік - це всього лише число". Для мене це велика честь, і я досі не можу повірити, що так багато молодих людей стежать за мною, ставлять лайки і коментують мої відео".





Раніше theLime розповідав про Джоан Макдональд - хворобливу пенсіонерку, яка взялася за гантелі й стала зіркою фітнесу. Сьогодні їй 75 років, і нею захоплюється навіть Men's Health.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків