Лайм

Брат і сестра Мераї Кері подали на неї в суд після публікації мемуарів - що розповіла співачка

Родичі зірки залишилися незадоволені її зізнаннями

Рідний брат Мераї Кері Морган подав проти неї позов за наклеп і навмисне заподіяння емоційного стресу. Це вже другий член сім'ї співачки, який судиться з нею через книги мемуарів "The Meaning of Mariah Carey", пише The Guardian.

Морган Кері вимагає у сестри компенсацію за "нанесення серйозної шкоди репутації, особистим і діловим стосункам". У книзі 51-річна співачка описує жорстоку бійку між братом і батьком, в якій один із них міг загинути. За словами Моргана, його молодша сестра розігрує жертву і намагається вислужитися перед рухом Black Lives Matter. Також в мемуарах Кері пише, що Морган чинив фізичне насильство над їхньою мамою. Чоловік стверджує, що це "неправдиві і дискредитуючі відомості".

Фото: instagram.com/mariahcarey

Мерая Кері описує брата як людину, який приторговував наркотиками, притягувався, пив і не міг контролювати свою лють. Ці твердження Морган також заперечує.

Раніше аналогічну скаргу до суду подала сестра Мераї Елісон, яка звинуватила співачку у "безсердечному і злісному публічному приниженні". Кері стверджує, що Елісон залишила її з опіками третього ступеня після того, як кинула їй в спину чашку гарячого чаю, а також запропонувала їй ліки і приспала валіумом. Також поп-зірка розповіла, що в 12 років її намагався поцілувати хлопець Елісон, і та не стала її захищати.

Мерая Кері не прокоментувала жоден із позовів. Її мемуари, опубліковані у жовтні 2020 року, отримали широке визнання критиків за яскравий і живий стиль. The New Yorker назвав їх "дотепною, цікавою і вражаюче добре написаною книгою", а Rolling Stone - "миттєвою класикою знаменитої поп-діви".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Мальме пройшов перший півфінал "Євробачення 2024": головні подробиці шоу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

Хто пройшов у фінал "Євробачення-2024" після першого півфіналу: результати голосування

Після першого півфіналу до гранд-фіналу "Євробачення-2024" пройшли 10 країн-учасниць

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України