Лайм

Чим порадувати себе на 8 Березня: 8 подарунків, які ніхто не подарує

Побалуйте себе шопінгом та приємними процедурами

Для багатьох 8 Березня - це привід проявити турботу і приділити увагу своїй мамі, бабусі, доньці, сестрі чи подрузі. Однак деяким жінкам просто необхідно балувати подарунками самих себе, адже в круговороті щоденної рутини, роботи і домашніх турбот дуже мало часу залишається на себе, свою красу і захоплення. theLime ділиться з вами ідеями подарунків, які порадують кожну дівчину і жінку.

Замовити клінінгову компанію

У багатьох дівчат все вихідні та святкові дні починаються з не дуже приємних домашніх турбот - прибирання, прання, прасування тощо. Ніхто не хоче бути поганою господинею, тим більше, якщо на вечір запланована вечеря з коханим, батьками або посиденьки з друзями.

Тому ви можете влаштувати собі повноцінний вихідний, замовивши послуги клінера. В інтернеті є безліч компаній, які пропонують як окремі послуги, наприклад, чищення м'яких меблів, так і повноцінне прибирання у всій квартирі.

Фото: pinterest.com

Купити нову сукню

Для всіх дівчат і жінок, незалежно від віку, важливо хоча б пару разів на місяць виходити на шопінг. Ви можете порадувати себе новим одягом, взуттям, аксесуарами або різними предметами побута - головне, щоб це піднімало вам настрій.

В честь 8 березня можна дозволити собі більше і, наприклад, купити плаття на весну, яке вам вже давно сподобалося, але ви не наважувалися його придбати.

Фото: pinterest.com

Сходити з подругою на суші

У вирі буденної суєти дуже часто не вистачає часу на просте спілкування. Може, саме тому 8 березня - це додатковий вихідний, який ви можете витратити саме на відпочинок у приємній компанії.

Зустріньтеся з найкращою подругою, мамою або сестрою у затишному ресторанчику, замовте улюблені суші або десерт, і нехай весь світ зачекає.

Фото: pinterest.com

Оновити косметичку

Навесні як ніколи хочеться виглядати не просто добре, а приголомшливо. І іноді просто нової зачіски або походу до косметолога недостатньо - тоді можна порадувати себе гарним і потрібним подарунком.

Перегляньте свої доглядові засоби на весну, поновіть косметику і підберіть щось з новинок. Також можна обрати нові парфуми під яскравий весняний образ.

Фото: pixabay.com

Поїхати за місто та покататися на конях

Тим, хто втомився від міської суєти і нескінченних турбот, радимо влаштувати собі подарунок у вигляді вікенду за містом. Це може бути як поїздка до відомих історичних пам'яток і замків, так і розмірені вихідні в заміському комплексі.

Ви можете нарешті сісти і почитати нову книгу, влаштувати пікнік з друзями або покататися на конях.

Фото: pixabay.com

Зробити в салоні святкову зачіску та мейк

Будь-яка дівчина хоче бути красивою і ловити на собі захоплені погляди чоловіків. Але не завжди вистачає часу і коштів, щоб виглядати дійсно на всі 100%.

На 8 березня можна зробити собі подарунок у вигляді святкового мейку і зачіски. І навіть якщо у вас немає особливих планів на цей день, ви будете сяяти яскравіше всіх. Хто знає, може, саме в цей день ви зустрінете свою долю.

Фото: pixabay.com

Піти на цікаву екскурсію

А тим, хто любить вивчати все навколо і постійно дізнаватися все нове, радимо побалувати себе інтелектуальним подарунком. Відправляйтеся на екскурсію по своєму рідному місту, в конкретний музей, на виставку, в галерею або ж досліджуйте цікаві пам'ятки в глибинці.

Під час таких заходів можна не тільки добре відпочити і відволіктися від звичної рутини, але і познайомитися з новими людьми та однодумцями.

Фото: pixabay.com

Провести цілий день у спа

У будь-якої дівчини бувають складні періоди в житті, коли здається, що весь світ проти тебе. Це означає - пора приділити час собі, розслабитися та ні про що не думати.

Побалуйте себе масажем і сауною, сходіть у басейн, зробіть новий манікюр, епіляцію або доглядові процедури для обличчя. Можливо, після одного такого дня ви зможете перемкнутися і несподівано вирішити хоча б частину своїх проблем або ж подивіться на них під іншим кутом.

Фото: pixabay.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Злата Огнєвіч, яку запідозрили у вагітності, висловилася про плани щодо сім'ї та дітей

Злата Огнєвіч зізналася, що готова до нових стосунків - артистка хоче стати матір'ю та розглядає варіант усиновлення дитини

Була недостатня кількість пігулок: Злата Огнєвіч зізналася, що хотіла вчинити самогубство

Злата Огнєвіч хотіла покінчити з собою за допомогою транквілізаторів - співачка врятувалася, бо випила недостатню їх кількість

Роботи дуже багато: Ірина Кудашова висловилася про квартиру у Чернігові, зруйновану атакою РФ

Ірина Кудашова розповіла про зруйновану росіянами квартиру у Чернігові - акторка дивом врятувалася від ворожої атаки