Лайм

Королева Єлизавета випустила заяву про скандальне інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл

Найбільше родину стурбували розмови про расизм

Королева Єлизавета II порушила мовчання з приводу звинувачень, висловлених принцом Гаррі і Меган Маркл під час інтерв'ю Опрі Вінфрі, пише BBC. В офіційній заяві Букінгемського палацу говориться, що озвучені парою претензії сприйняли дуже серйозно.

Фото: Getty Images

"Вся родина засмутилася, коли дізналася, наскільки складними були останні кілька років для Гаррі та Меган. Підняті питання, особливо расові, викликають занепокоєння. Хоча деякі спогади можуть відрізнятися, вони сприймаються дуже серйозно і будуть розглянуті родиною у приватному порядку, - сказала королева. - Гаррі, Меган і Арчі завжди будуть улюбленими членами родини".

В інтерв'ю Меган розповіла, що член королівської сім'ї запитав у Гаррі, наскільки темною може бути шкіра їхнього сина Арчі. Пізніше принц Гаррі пояснив Опрі, що ці коментарі зробили не його бабуся і дідусь - Єлизавета II і принц Філіп.

Члени королівської родини вважають проблеми Гаррі і Меган сімейною справою, яка не повинна розглядатися публічно. Тон послання Єлизавети оцінили як примирливий, хоча в тому, що деякі спогади пари можуть відрізнятися від дійсності, публіка побачила легкий виклик.

  • 8 березня Принц Гаррі і вагітна Меган показали нове сімейне фото з сином Арчі. Герцогиня Сассекська позувала у квітчастій сукні максі, яка підкреслила її кругленький живіт.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil