Лайм

7 стильних луків на весну з джинсовою спідницею: комбінації на всі часи

Ця річ - must have у гардеробі кожної модниці

Напередодні весняно-літнього сезону кожна модниця переглядає свій гардероб, щоб доповнити його новинками і оновити згідно з останніми віяннями моди. І якщо ви вже купили класичну спідницю-олівець, радимо також приглянути одну або кілька джинсових спідниць. theLime ділиться з вами ідеями, з чим їх поєднувати в цьому сезоні.

Джинсова спідниця вже давно стала невід'ємною деталлю жіночого гардеробу. Якщо ви вже маєте одну або кілька таких спідниць, на весну-літо 2021 пригляньте модель з ефектом "варенки". Як відомо, так звані "варені джинси" були на піку популярності в 1980-х і сьогодні знову повертаються в модні тренди. Джинсова спідниця-олівець довжини міді підкреслить ваші достоїнства і приховає недоліки, а невеликий розріз зробить акцент на ногах. Цю модель можна носити як із взуттям на високих підборах, так і з кедами або кросівками.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від St Lucia boutique (@stlucia_boutique)

Ще один варіант на весну - джинсова міні-спідниця з декоративними гудзиками спереду. Під неї можна надіти блузу з об'ємними рукавами і елегантні туфлі-човники, а доповнити лук маленьким клатчем. У такому образі можна відправитися на побачення або ж на вечірку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Tullhuset Living (@tullhusetliving)

Також в моду повертаються спідниці з кольорового деніму. На весну й літо можна приглянути яскраві моделі спідниць міді - наприклад, у білому, жовтому або червоному кольорі. Спідниці із завищеною лінією талії відмінно виглядають з топами і кросівками, а якщо на вулиці прохолодно, зверху можна одягнути куртку-бомбер.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від XOMAXIBOUTIQUE (@xomaxiboutique)

Ще один стильний варіант - спідниця з накладними кишенями. Зазначимо, що в цьому сезоні на піку популярності джинсові спідниці з різним декором: гудзиками, намистинами, вишивкою, потертостями, бахромою і т.д. Щоб створити спортивний лук, надягайте під таку спідницю топ, светр або худі, а також кеди і бейсболку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від GIRL'S | WOMEN'S FASHION (@girlsdressingshop)

Для створення романтичного образу, вибирайте розкльошену спідницю-сонце з темно-синього деніму. Таку річ можна носити з блузами і ошатними топами, а доповнить образ взуття на танкетці. Якщо на вулиці ще досить прохолодно, надягайте пальто або тренч.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація відななちむ(@n__timu)

Ще один модний варіант - спідниця у стилі "печворк" ("клаптикове шиття") з деніму різного кольору. Така спідниця буде стильно виглядати з блузкою або білою сорочкою.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від MAITTE (@maitbarri)

Також на піку популярності джинсові спідниці з нерівним і необробленим краєм та нитками, що стирчать з неї. Вибирайте модель зі світлого деніму, з яким відмінно поєднуються бежеві речі. Можна зібрати лук, що складається з джинсової міні-спідниці, ажурного кардигану "в дірочку", а лінію талії підкреслити коричневим поясом. Доповнить образ плетена сумка.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Charlotte & Co. (@charlotte_co_fashion)

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля