Лайм

Емілі Ратаковскі народила первістка Сильвестра та показала їхнє перше фото

Хлопчик народився ще 8 березня, але модель вирішила повідомити про це пізніше

Модель Емілі Ратаковскі народила хлопчика, якого назвала Сильвестром. На особистій сторінці в Instagram знаменитість показала, як годує дитину грудьми.

Первісток Ратаковскі та її чоловіка Себастьяна Беар-Маккларда народився ще 8 березня. Ці кілька днів пара тримала новину в таємниці.

Переглянутися цею допіс в Instagram

Допіс, Поширення Emily Ratajkowski (@emrata)

За перші 20 хвилин знімок моделі з дитиною зібрав понад 700 тисяч лайків та більше 6 тисяч коментарів. Первістку Ратаковскі побажали міцного здоров'я та безтурботного дитинства.

Про вагітність моделі стало відомо в жовтні 2020 року. Тоді Емілі Ратаковскі знялася у фотосесії для журналу Vogue та написала есе, в якому пояснила, чому не оголошуватиме стать дитини. "Ми не дізнаємося гендер, поки нашій дитині не виповниться 18 років, і тоді вона дасть нам знати. Ми хочемо бути прогресивними і не маємо переваг щодо статі, - зазначила вона. - Я хочу бути мамою, яка дозволить своїй дитині розкритися".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil