Лайм

Все, про що мріяв тато, збулося: переможець "Голосу країни" вперше розповів про смерть батька

Миколи Ганзери, який супроводжував сина на шоу, не стало в січні

У січні цього року співак Іван Ганзера, переможець першого сезону "Голосу країни", повідомив підписникам у соцмережі про смерть батька, також добре знайомого глядачам шоу. 10 років тому Микола Ганзера часто бував у кадрі, так як практично скрізь був опорою для сина з вадами зору.

Як розповів співак в інтерв'ю theLime, причиною смерті чоловіка став інсульт. "Все начебто було добре. Ходив-ходив, а потім стався інсульт. Він впав у кому і помер", - розповів співак.

Іван Ганзера Фото: Facebook / @ivan.ganzera

За словами вже 33-річного Ганзери, останнім часом батько жив на Херсонщині та вів спосіб життя, про який мріяв. "В принципі все, про що тато мріяв, збулося. Вся ж історія почалася ще задовго до "Голосу країни", - зазначив співак. - Раніше він двічі на тиждень возив мене по 150 км у Харків займатися в театрі заслуженого артиста РРФСР Вадима Мулермана. І так ми років зо два їздили до Харкова та з Харкова. У нас було тоді дев'ять гектарів землі, і тато її обробляв. А коли ми їздили до Харкова, він казав, що зараз возить мене, а в старості вже нічого не буде робити - буде тільки їсти, пити і рибу ловити. Останні роки життя він так і жив".

Раніше артист втратив і матір, яка померла після тривалої боротьби з онкологією. Незабаром після смерті батька Ганзера зазначив у соцмережі, що тепер навіть формально перестав бути дитиною.

  • У другій частині великого інтерв'ю Іван Ганзера також розповів, чому відмовився від операції на очах та вирішив зберегти ті 3% зору, які у нього є з народження.
  • Читайте також на theLime першу частину великого інтерв'ю зі співаком, в якій він розповів, яким насправді був його контракт з великим лейблом після перемоги на шоу, і куди всі ці роки зникають переможці "Голосу країни".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято