Лайм

Дівчина знайшла незвичайне застосування масці - тепер вона знає, якої якості у неї вода з-під крана

Як легко перевірити якість води вдома

Користувачка TikTok з ніком anyarumyana поділилася с підписниками експериментом з медичною маскою та краном у ванній. Використавши маску як фільтр, дівчина показала, водою якої якості користуються мешканці її будинку, і зібрала понад 900 тисяч переглядів.

Для експерименту блогер обгорнула маскою змішувач, включила воду та наповнювала ванну кілька хвилин. Розгорнувши мокру маску, дівчина виявила там шар темно-коричневого осаду.

Фото: TikTok / @Anyarum

Відео одразу ж стало вірусним у соцмережах та принесло дівчині тисячі переглядів. Тепер багато хто з її фоловерів почали тестувати якість води у себе вдома. І судячи з усього, пошкодували, що весь цей час навіть пили з-під крана.

"Навіщо я це повторив у себе вдома. Я навіть пив раніше з-під крана", "Ніколи більше не буду пити воду з-під крана", "Я думав це пранк. Але ні. Дуже сумно", - зазначили в коментарях.




Пізніше дівчина провела подібний експеримент, але протримала маску на змішувачі лише 30 секунд. Результати виявилися не менш гнітючими.

  • Читайте також на theLime, як турист з Аргентини два дні шукав в українській квартирі кран, щоб помити руки. Як то кажуть, мем смішний, ситуація - так собі. Знахідка стала для хлопця відкриттям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де дивитися перший півфінал "Євробачення-2024", в якому виступатиме Україна

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії