Лайм

Кому Михайло Залівако подарував свій перший поцілунок на шоу "Холостяк": фото трепетного моменту

Довгоочікуваний момент стався в третьому випуску

19 березня в ефірі каналу СТБ вийшов третій випуск романтичного реаліті "Холостяк-11". На цьому тижні було багато сюрпризів та несподіванок, в тому числі й рішення однієї з учасниць покинути проект. Вишенькою на торті став поцілунок Михайла Залівако з однією з дівчат.

Отримати перший поцілунок сезону пощастило 27-річній Юлії "Зайці" - таке прізвисько дівчина отримала після того, як з'явилася на знайомстві з Холостяком у плюшевому костюмі величезного зайця. Трепетний момент стався під час чайної церемонії.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Поки суперниці з'ясовували стосунки та будували інтриги, Юлія скористалася нагодою та запросила Михайла на тет. Під час особистої бесіди дівчина зізналася, що скучила, на що герой відповів взаємністю. Після цього двоє взялися за руки і поцілувалися. За першим поцілунком послідував другий, третій, четвертий... І, звичайно ж, до дівчат учасниця повернулася вже з трояндою.

Фото: instagram.com/julz_seve

  • У 3 випуску шоу "Холостяк-11" покинули 8 учасниць. З ким попрощався Михайло під час побачень, а кому не дісталася квітка під час церемонії троянд - читайте у матеріалі theLime.
  • Якщо ви пропустили 2 випуск "Холостяка", ми розповімо, кому Михайло Залівако не дав троянду. Головний герой шоу попрощався відразу з 9-ю учасницями, оскільки під час першої вечірки дав шанс усім претенденткам.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту

Помер фронтмен гурту Crazy Town: виконавцю хіта Butterfly було 49 років

У Лос-Анджелесі на 50-му році життя помер соліст гурту Crazy Town Шифті Шеллшок (Сет Бінзер)