Лайм

Чоловік Ольги Сумської на "Голосі країни" виконав хіт Олега Винника: як це оцінив сам співак

Актор і співак прагне заявити про себе на великій сцені

На шоу "Голос країни-11" тривають "вокальні бої", і ввечері 21 березня, за місце на проекті боролись підопічні Олега Винника - моряк Володимир Каверін і актор Віталій Борисюк, чоловік актриси Ольги Сумської.

Як розповів раніше 57-річний Борисюк, найчастіше його сприймають саме як чоловіка знаменитої української акторки, але йому завжди хотілося бути "окремою творчою, співочою одиницею". І про свої вокальні здібності артист успішно заявляє вже не вперше.

Фото: Instagram / "Голос країні"

Каверін і Борисюк зійшлися в "поєдинку" з хітом Олега Винника "Вовчиця", змусивши Тіну Кароль і Надю Дорофєєву залишити свої крісла та пуститися в танок. Як зазначила Кароль, цього вечора чоловік Сумської склав конкуренцію самому Виннику.

Виступ учасників настільки сподобався глядачам і суддям, що Олегу Виннику запропонували скласти їм компанію. Від такої пропозиції артист, звичайно ж, не відмовився.

Після спільного виконання пісні прийшов час обирати, хто ж з чоловіків залишиться на проекті. Як наставник, Олег Винник зробив вибір на користь Віталія Борисюка. Вибір артиста підтримав і Володимир Каверін, який назвав Винника "зіркою" на сцені та "людиною" за її межами.

  • Читайте також на theLime, як в одному з раундів "вокальних боїв" Тіна Кароль звинуватила в маніпуляціях учасницю шоу Марію Рак. Дівчина пригрозила покинути "Голос країни" через вибір Діми Монатіка, і така поведінка обурила артистку.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято