Лайм

"Холостяк" Дмитро Черкасов одружився і став батьком: де і як сьогодні живе спортсмен

Екс-холостяк познайомився з майбутньою дружиною у соцмережах

У сьомому сезоні популярного реаліті-шоу про любов "Холостяк" (2017) свою другу половинку шукав спортсмен, майстер спорту міжнародного класу з плавання Дмитро Черкасов. theLime вирішив згадати, чим закінчився проект і як склалося життя головного героя після шоу.

У фінальному випуску за серце холостяка боролися дві дівчини - Стелла Шаповалова і Ліда Немченко. Незважаючи на те, що Дмитро Черкасов відчував симпатію до Стелли, він зважився на продовження відносин із Лідою. Однак відносини у пари не склалися, і вже на постшоу "Як вийти заміж" вони оголосили, що не разом. Ліда звинувачувала в усьому постійну зайнятість холостяка (він багато часу проводив на тренуваннях і зборах), а Черкасову не вистачило емоційної віддачі від неї.

Дмитро Черкасов і Ліда Немченко Фото: скріншот програми на каналі СТБ

У той же час Дмитро зазначив, що має намір продовжити будувати відносини зі Стелою. Як написала в соцмережах дівчина, це було спілкування у телефонному режимі, і воно не переросло у щось більше.

Дмитро Черкасов і Стелла Шаповалова Фото: скріншот програми на каналі СТБ

Потім у блозі Черкасова почали з'являтися фото із загадковою блондинкою, обличчя якої він не показував. У ЗМІ навіть з'явилися повідомлення, що холостяк зустрічається з українською співачкою Солохою, однак це було не правдою. Зовсім скоро спортсмен перестав приховувати кохану.

Дмитро Черкасов з дружиною Фото: instagram.com/dmitriy_cherkasov

Вже через рік на одному зі світських заходів Черкасов з'явився з вагітною дружиною на ім'я Олександра. В інтерв'ю Каті Осадчій дівчина зізналася, що за професією вона юрист і саме вона була ініціатором відносин. Олександра сама написала холостяку в одній із соціальних мереж, між ними зав'язалося спілкування. Дівчина не думала, що після кількох дружніх зустрічей їхні стосунки переростуть у романтичні. Незабаром вони почали жити разом, Дмитро зробив їй пропозицію, і вони одружилися.

На початку 2019 року в пари народився син Марк. Олександра також виховувала сина від попередніх стосунків Тимофія, з яким у Дмитра склалися чудові стосунки. Зазначимо, що на проекті "Холостяк" він вважав, що не зможе побудувати відносини з дівчиною, у якої є діти.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Дмітріі̆ Черкасов-Demir Atasoy (@dmitriy_cherkasov_)

У тому ж році пара пережила трагедію. Всього через кілька місяців після народження спільної дитини Олександра завагітніла знову, але у неї стався викидень на 6-му тижні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександра Черкасова (@cherkasova__aleksandra)

Ця подія похитнуло міцні відносини пари, вони були на межі розлучення. Однак подружжя зуміло пережити цю кризу і йти далі.

У 2020 році Олександра взяла участь і здобула перемогу в популярному телевізійному шоу "Супермама". На проекті вона розповіла, що таке бути дружиною спортсмена: життя всієї родини будується за суворим спортивним графіком Черкасова, сім'я дотримується правильного харчування, а також рано встає і рано лягає спати.

Також Олександра розповіла, що через хворобу Дмитро (в дитинстві йому був поставлений діагноз астма) їй доводиться кілька разів на день робити вологе прибирання у величезному будинку. При цьому дівчина вважає, що абсолютно щаслива, тому що чоловік дає їй можливість насолоджуватися материнством, що вона не могла робити в першому шлюбі через важке матеріальне становище.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександра Черкасова (@cherkasova__aleksandra)

На сьогоднішній день Дмитро Черкасов продовжує будувати спортивну кар'єру, а Олександра допомагає йому в якості менеджера. Також дівчина активно розвиває свій Instagram і підтримує публічність чоловіка. Сім'я також мріє про довгоочікувану доньку.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Олександра Черкасова (@cherkasova__aleksandra)

  • Раніше ми розповіли, як і чим сьогодні живе фіналістка першого сезону "Холостяка" Яна Соломко.
  • Читайте також на theLime, чим закінчився черговий випуск "Холостяка-11", в якому свою другу половинку шукає Михайло Залівако.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії