Лайм

Netflix екранізує комікс Кіану Рівза, і кращого актора на головну годі й шукати

А тим часом сам комікс вже встигли купити понад 600 тисяч читачів

Ледве комікс BRZRKR Кіану Рівза побачив світ, як стрімінговий сервіс Netflix вже оголосив, що займеться його екранізацією. Новини краще для шанувальників актора не знайти, адже саме Рівз спродюсує майбутній фільм і зіграє в ньому головну роль.

Крім фільму Netflix також випустить за коміксом аніме-серіал, над яким також попрацює Кіану Рівз - актор приєднається до його озвучки, повідомляється на сторінці сервісу в Twitter.

Комікс BRZRKR вийшов 3 березня, і до сьогоднішнього дня вже розійшовся тиражем понад 600 тисяч копій. Це епічна сага про боротьбу безсмертного воїна, яка триває 80 тисяч років. На головного героя накладено прокляття - він наполовину смертний, наполовину бог. Персонаж працює на уряд США і бере участь у жорстоких боях, щоб дізнатися таємницю свого існування та покласти всьому цьому край.

Автором ідеї свого часу виступив Кіану Рівз, а над сценарієм з актором попрацював журналіст газети New York Times Метт Кіндт. Художню частину на себе взяв колишній ілюстратор Marvel Рон Гарні.

Наскільки відомо, Кіану Рівз зараз готується не тільки до нового проекту Netflix, але й до зйомок четвертої частини "Джона Віка".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria