Лайм

Джамала повторила образ Шер, і вийшло дуже схоже: фото

За словами співачки, її давно порівнюють з іконою 60-х

27 березня на каналі "1+1" вийде новий випуск шоу зіркових пародій "Ліпсінк батл", учасницею якого стане Джамала. Боротися за звання найкращого пародиста співачка буде в образі Шер.

Як зізналася артистка в Instagram, на цей проект вона пішла заради фанатів, які не раз говорили їй про схожість з іконою 60-х. "Ну що, любі мої, тремтіть. Я пішла на це неймовірно смішне шоу тільки заради вас! Так! Ви так часто писали, що ми схожі з іконою 60-х Шер, що я все ж вирішила показати вам наскільки ми можемо бути схожі" , - написала Джа.

Джамала instagram.com/jamalajaaa

Співачка додала, що номер, з яким вона вийде на сцену, буде неймовірним, але небезпечним. "У номері присутні небезпечні для життя елементи", - заінтригувала зірка.

Шер Фото: instagram.com/jamalajaaa

Фоловери оцінили перевтілення, зазначивши неймовірну схожість двох співачок. "Прямо в точь-точь", "Шер в молодості", "Шикарно, одне обличчя", "Джа, ви з Шер дуже схожі", "Шикарний образ, тобі дуже пасує", - пишуть передплатники під постом.

Джамала Фото: instagram.com/jamalajaaa

Джамала Фото: instagram.com/jamalajaaa

"Ліпсінк батл" - розважальне шоу, де відомі особистості перевтілюються у популярних артистів. Учасники розбиваються на пари і борються за звання найкращого пародиста.

  • У другому випуску шоу "Ліпсінк батл" свої перевтілення показали Юрій Горбунов та Григорій Решетник, Наталія Холоденко та Євген Клопотенко, Маша Єфросиніна та Олена Кравець. Актриса студії "Квартал 95" приміряла образ Тіни Тернер.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil