Лайм

Князь Монако розкритикував принца Гаррі і Меган Маркл через скандальне інтерв'ю

Відвертість королівської пари здалася Альберу II зайвою

Князя Монако Альбера засмутило відверте інтерв'ю принца Гаррі і Меган Маркл з Опрою Вінфрі. Правитель карликової держави на півдні Європи в інтерв'ю BBC World News сказав, що парі варто було б обговорювати свої проблеми в сімейному колі, а не виносити їх на загальний огляд.

Князь Альбер і княгиня Шарлін Фото: Getty Images

"Я вважаю публічний прояв невдоволення недоречним з огляду на форму, в якій його висловили, - сказав Альбер, - Можу зрозуміти тиск, який відчували [Гаррі і Меган], але такі такі розмови слід вести у вузькому сімейному колі. Насправді це не обов'язково виставляти в публічне поле. Мене це трохи стурбувало".

Фото: CBS

Під час інтерв'ю Опри Меган Маркл сказала, що Палац "змусив її мовчати" і відмовив у допомозі, коли її психічне здоров'я погіршилося. Вона також сказала Опрі, що під час вагітності член королівської родини висловлював стурбованість, наскільки темною може бути шкіра їхнього сина Арчі.

Князь Альбер закінчив свій коментар на примирній ноті і побажав Гаррі "всього найкращого". "Це складний світ, і я сподіваюся, що у нього вистачить розсудливості і мудрості, щоб зробити правильний вибір", - сказав він.

  • Раніше принц Гаррі розповів, як спілкується з сім'єю після скандального інтерв'ю Опрі Вінфрі. На жаль, рідні поки не налаштовані на продуктивний діалог.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Чимало знаменитих жінок чекають своїх чоловіків з війни. Серед них - Маша Єфросиніна, Наталка Денисенко, Марічка Падалко, Людмила Барбір

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини "Батьківщини-Матері"

Павло Зібров побував на вершині величного монументу Батьківщина-Мати. Він показав красиві краєвиди Києва

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерій Харчишин розповів, що думає про мобілізацію артистів. Музикант активно допомагає українській армії